Cum a fost la Avanpremiera Filmului Pasari de Prada si Fantastica Harley Quinn

Pe 4 februarie a avut loc avanpremiera filmului Pasari de prada si Fantastica Harley Quinn (titlul original: Birds of Prey and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) celebrata de vedete si influentatori romani.

La eveniment au participat : Alina Eremia, Ana Baniciu, Anda Adam, Ana Odagiu, Codin Maticiuc, Cuza, Carmen Grebenisan, Cristina Stefania, Deea Codrea, Denisa Potecaru, Diana Enciu, Otrava, Denis The Motans, Diana Sar, Emily Burghelea, Monica Odagiu, Giulia Anghelescu, Nicole Cherry, Mircea Eremia, Vlad Dragulin, Raluk, Speak, Razvan Popescu, Ramona Olaru, Natalia Mateut si alte persoane publice.

Invitatii s-au bucurat de un candy bar inspirat din tematica filmului Pasari de Prada si Fantastica Harley Quinn semnat de Grace Couture si s-au distrat la standurile speciale Flash Tattoo si Marionnaud pentru tatuaje temporare si pictura faciala, unde au putut adapta un look similar cu cel al protagonistei din film, Harley Quinn. Harley Quinn este interpretata de talentata Margot Robbie care anul acesta este nominalizata de două ori la premiile Oscar la categoria Cea Mai Buna Actrita in Rol Secundar pentru prestatiile sale din filmele Bombshell Scandalul (film ce rulează în prezent în cinematografele noastre) si Once Upon A Time in Hollywood.

Filmul a fost vizionat in sala IMAX a Cinema City AFI Cotroceni si este disponibil in cinematografe incepand cu vineri, 7 februarie. Fiind un film despre emanciparea si puterea femeilor, două figuri feminine puternice din showbizul romanesc Delia Matache si Alina Eremia au decis sa se alăture campaniei de promovare a filmului in social media cu pictoriale inspirate din tema si atmosfera filmului.

Produs de Warner Bros si inspirat de seria DC Comics, filmul “Pasari de Prada si Fantastica Harley Quinn” este distribuit in Romania de Vertical Entertainment, detinătoarea în exclusivitate a licentei Warner Bros.

Recent Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.