Concurs – ,,Shoeaholic private session” cu Bucharest style si STACCATO


Bucharest style impreuna cu brandul de incaltaminte STACCATO, recent aparut pe piata din Romania, organizeaza o seara speciala dedicata pantofilor, in care cinci cititori Bucharest style pot descoperi noua colectie FW 2012-2013 STACCATO.

Daca esti o shoeaholica, seara va fi perfecta pentru tine, vei fi inconjurata de tocuri ametitoare, modele originale de pantofi, vei putea proba si incerca noii pantofi si vei fi rasfatata cu suprizele pregatite special pentru cei 5 castigatori.

Oferim 5 invitatii pentru ,,Shoeaholic private session” de luni 19 noiembrie, ora 19 Afi Pala Cotroceni, in magazinul STACCATO.

Pentru a intra in posesia uneia dintre ele trebuie sa:

1. Dai share la postarea de Facebook care anunta concursul

2.  Raspunzi printr-un comment la acesta postare la intrebarea ,,Cum arata in viziunea ta pantofii ideali”, lasandu-ti si numele folosit pe Facebook pentru a te recunoaste

*Concursul se incheie sambata 17 noiembrie la ora 12, castigatorii vor fi anuntati imediat dupa.

Mult succes!

Recommended Posts
Showing 3 comments
 • Ioana Loredana Dumitra
  Reply

  Oh, pantofii ideali… daca i-as fi gasit ar fi fost deja printre modestele mele achizitii. Ii vad eleganti, with the finest cut and with that little something care sa ma faca sa spun “pantofii astia sunt killeri!” Oh well, si toate astea ar fi in van daca nu sunt comfortabili, si nu, nu ma refer la tocuri inalte, I can handle that, dar sa fie buni la proba si la prima purtare sa te stranga atat de tare, that you have to fake a smile, e prea trist si mi s-a intamplat prea de curand ca sa uit 😛 (Ioana Loredana Dumitra 🙂

 • Ruxandra Niculescu
  Reply

  Pantofii ideali sunt negri, de fapt sunt cizme, cu bot rotund si sireturi (gen bocanc) dar pana sub genunchi.

 • Roxana Popa
  Reply

  Pantofii ideali…depinde de ocazie…daca sunt pentru zi, sa aiba putin toc si sa fie foarte comozi, usor de asortat la mai multe tinute. Sunt norocoasa sa spun ca am gasit si pantofi si cizme asa. Daca sunt pentru un eveniment, atunci ei trebuie sa puna in evidenta tinuta mea, sa aiba toc si sa fie bine lucrati. Daca sunt si comozi sunt mai mult decat ideali…sunt perfecti!

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.