The colorful trench @Calea Victoriei Pietonala

Ne-am intalnit cu Raluca in primul weekend de Calea Victoriei Pietonala, eveniment ce ne incanta de fiecare data in peisajul Bucurestean. A aparut cu un strop de culoare intr-o zi ploioasa, asa ca am dorit sa aflam mai multe despre stilul ei:

1. Ce porti?

E un trench coat pe care l-am comandat de pe un site din China. am avut ceva emotii ca nu eram 100% sigura daca e pe bune sau e scam. A venit comanda dupa aproape 4 luni, timp in care uitasem de el. :)) M-am bucurat mult cand l-am primit, ca-i diferit fata de ce vezi on a daily basis.

2. Care este stilul tau vestimentar?

N-am un stil anume. Cred ca e mai degraba in functie de stare. Uneori ma gasesti cu fusta din tulle, alteori iau pe mine ce apuc; un hanorac si o pereche de blugi. Singurul stil la care am ramas constanta de-a lungul anilor au fost sosetele; nu port niciodata o pereche la fel. :)) Imi plac sosetele lungi si cat mai colorate.

3. Ce branduri si magazine iti plac?

Am ramas fidela Berska pentru jeans. Iar in ultimii ani mi-a atras atentia Funkers, brand romanesc. Mai arunc un ochi din cand in cand si la Capsuni cu Zahar.

4. Care este locul tau favorit de going out din Bucuresti?

Ne-am vazut pe Calea Victoriei si acolo e locul meu favorit pentru plimbari si fotografie. Altfel ma gasesti pe terasa la Expirat si la JazzBook, cel mai des.

Recent Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.