Castiga un ROCKBOX la Hard Rock Cafe!

O chitara electrica Fender? Da! Un sejur de o saptamana la un hotel Hard Rock? Desigur! Cei care viziteaza Hard Rock Cafe au acum nenumarate sanse sa le castige. Campania a inceput pe 4 aprilie, iar pana pe 15 mai vor fi desemnati zilnic, prin tragere la sorti, cate doi castigatori, care vor primi un ROCKBOX - o cutie cu daruri surpriza. Daca ati castigat, primiti premiul pe loc!


Premiile puse in joc sunt:

1. ROCKBOX – include un tricou sau alte produse marca Hard Rock. Cate doua cutii vor fi castigate zilnic, la Hard Rock Cafe Bucuresti, pe toata durata campaniei.

2. Epic ROCKBOX – include o chitara electrica Fender, doua halate de baie Hard Rock, un set de lenjerie de pat, doua prosoape de plaja, o esarfa, o rama foto si doua tricouri polo.

3. Legendary ROCKBOX – Șase castigatori foarte norocosi vor primi o vacanta de o saptamana cu toate cheltuielile incluse, pentru doua persoane, la un hotel Hard Rock la alegere, plus $1500 de cheltuiala.

Pentru informatii suplimentare si, mai ales, pentru a lua parte la concurs, va invitam sa vizitati Hard Rock Cafe Bucuresti sau sa accesati www.hardrockbox.com.

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.