”Book Cover Tee” – Tricouri isteţe&cool

,,Book Cover Tee” este prima serie de coperti de carte imprimate pe tricouri, un proiect Placerile lui Noe & 109 & prieteni apropiati, care au fost invitati sa creeze cate o coperta de carte preferata.

Odata titlurile alese si cele sase coperti recreate, prietenele de la 109 (Ioana Dumitrescu si Marina Moldovan) au creat tiparul tricourilor – un model de fata si unul de baiat –  iar rezultatul consta in 80 de piese care se vor vinde numai in librariile Anthony Frost, Bastilia si Carturesti. Pretul unui tricou este de 150 de lei.

Rezultatul:

Ovidiu Buta, care a creat coperta cartii “Orlando” a Virginiei Woolf

Eroii Romaniei Chic, (Cristina Pop si Lili Misaila, cu aportul creativ al Carlei Szabo), care au ales cartea “Middlesex” a lui Jeffrey Eugenides

Ioana Ulmeanu si Robert Ratiu care si-au ales “Accidentul” a lui Mihail Sebastian

 

Valeria Moldovan care a mers pe clasica “Dama de pica” a lui Aleksandr Puskin

Razvan Firea, care si-a ales “Portretul lui Dorian Gray” al lui Oscar Wilde

Noemi Revnic a ales un colaj prelucrat de Marius Concita pe marginea cartii “Cineva cu care sa fugi de acasa” a lui David Grossman.

“Book Cover Tee” a fost posibil cu sprijinul a doua branduri care au platforme de comunicare extrem de creative in zona de arta si design si alaturi de care am dezvoltat proiecte minunate in trecut: Henkel Romania, cu al sau http://www.atelierperwoll.ro/, si Philips Romania, care s-a ocupat de călcarea perfectă a colecţiei de tricouri, cu noul sistem de călcat Philips PerfectCare. Fierul de călcat Philips PerfectCare calca orice tip de material, de la matase la in, bumbac si materiale sintetice, in orice ordine, fara sa fie nevoie de reglarea temperaturii si cantitatii de abur, pentru ca nu trebuie sa ii faceti nicio setare. Nu arde tesaturile chiar daca e lasat pe material pana la 5 minute.

Poti testa produsul si te vei convinge de eficienta lui facand o vizita la Innovation Arts & Design Center, powered by Philips, situat in parcul Herastrau, pe terasa restaurantului The Gang.

O mare parte din banii obtinuti din vanzarea tricourilor va fi donata “Centrului de Adoptii Iubirrre”,  http://www.facebook.com/Iubirrre.

“Book Cover Tee” este despre carti preferate ale unor prieteni si oameni dragi mie, care vor fi invitati de acum inainte de doua ori pe an (toamna si vara) sa spuna intr-o imagine o poveste purtabila.

Incepand de maine, timp de sase zile puteti sa cititi istoria fiecarui tricou povestita de autori pe http://placerileluinoe.ro/.

Recommended Posts
Comments
  • Emanuel I.
    Reply

    Mie tricourile create de Buta si Razvan imi plac cel mai mult.
    😀

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.