Inspiration from Home [Part 9 ] – Anca si Emanuel Iuhas #stamacasa

Anca si Emanuel Iuhas #FamiliaIUHAS – Part 9 – Inspiration from home

#Stamacasa asa ca dorim sa incepem o noua serie de articole inspirationale si creative care sa iti dea idei de activitati cat timp esti home. E important sa te reinventezi, sa fii motivat, pozitiv si sa privesti spre viitor. Astfel, am ales mai multi oameni creativi din industrii diferite carora le-am propus sa ne povesteasca o zi din viata lor acasa, cu bune cu rele, cu provocari, dar si cu recomandari creative pentru voi.

Anca si Emanuel aka #FamiliaIUHAS ne inspira in fiecare zi cu setupuri dragute, realizate in casa. Ei fac din fiecare masa o adevarata sarbatoare si trateaza cu multe creativitate micul dejun, pranzul sau cina. Anca este marketing Special, iar Emanuel Marketing Manager, impreuna si-au transformat casa intr-un birou remote, o sala de fitness sau chiar un restaurant fancy, important este sa fii mereu creativ si sa cauti frumosul in propria ta casa. Iata cum isi desfasoara #FamiliaIUHAS o zi in casa:

1. Cum se desfasoara o zi acasa?

Suntem deja de mai bine de 14 zile acasa si ne-am creat o rutina care sa ne mentina organismul si intelectul ocupat astfel incat dupa ce trece perioada asta dificila sa ne fie usor sa revenim la viata cotidiana antrenanta pe care o duceam.

Ne trezim la 8:00 in fiecare dimineata, facem sport minim 30 de minute, muncim pentru proiectele de freelancing si apoi pregatim brunch-ul. Dupa ora prazului citim sau facem research pe diverse subiecte, si ulterior ne pregatim pentru cina. Seara o incheiem cu NETFLIX & chill.

Processed with VSCO with c1 preset

2. Ce faceti in plus acum fata de inainte?

Multe brunch-uri, am trecut pe Intermitent Fasting ca sa reusim sa ne mentinem in forma fizica decenta, investim mai mult timp in dezvoltarea noastra personala, petrecem mult mai mult timp impreuna si meditam mult la ce e cu adevarat important.

3. Ce va propuneti sa invatati/ o activitate noua pe care o faceti de cand stati acasa?

Cum ziceam, ne-am creat o rutina zilnica in care dezvoltarea personala are loc de cinste. Am inceput sa facem cateva cursuri de pe platforma internationala MASTERCLASS iar acum suntem la cursul de Interior Design al celebrei Kelly Wearstler. Pe langa asta urmarim interviuri si ascultam podcast-uri cu oameni inspirationali de la care avem multe de invatat, citim carti si reviste si ne-am facut seara de dans acasa.

”Hobby-ul preferat in #familiaIUHAS a ramas in continuare aranjarea mesei si binecunoscutele #InspiringSetups”

4. Care sunt hobby-rile preferate de cand #stamacasa ?

Hobby-ul preferat in #familiaIUHAS a ramas in continuare aranjarea mesei si binecunoscutele #InspiringSetups, insa sportul si exercitiile fizice au castigat teren pe lista de hobby-uri a familiei IUHAS.

5. Care este cea mai mare provocare in a sta acasa?

Cea mai mare provocare este efectiv lipsa de miscare/ingradirea libertatii de miscare, ideea asta de a sta acasa stiind ca nu putem sa ne plimbam macar in cartier (daca nu pe Calea Victoriei asa cum obisnuiam sa facem in fiecare weekend), asta e cel mai dificil. Dar suntem constienti ca este pentru binele nostru si a celor din jur si sustinem pe toata lumea sa se “sacrifice” acum pentru ca sa putem reveni cat mai curand la tot ce ne facea placere inainte de criza aceasta globala.

Recommended Posts
Showing 2 comments
 • Anca
  Reply

  Multumim pentru oportunitate, girls.
  <3 <3

  • Bucharest-style
   Reply

   Multumim si noi <3

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.