Ana - Casual and chic at MARe

Ne-am intalnit cu Ana la MARe (Muzeul de Arta Recenta) un loc super cool descoperit de noi recent in Bucuresti, cu aspect occidental si cu o atmosfera calma si intima. Stand la o cafea ne-a placut tinuta ei casual and chic si am vrut sa aflam mai multe despre stilul ei vestimentar:

1. Ce porti?

Port o camasa imprumutata si neinapoiata, din garderoba unei prietene dragi. Are valoare sentimentala:)) si niste pantaloni evazati, din velur. Astazi aveam chef de un roz prafuit, asa ca iata-ma. Hainele le aleg, in general, pe baza emotionala.

2. Care este stilul tau vestimentar?

Nu am ceva preferat, dar ca stil ma invart intre retro, sport si vintage. Incerc sa adopt un stil de viata minimalist si sa reduc din consum chiar si in materie de haine. Asadar, prefer sa cumpar de la tot felul de tipe care se ocupa cu asta si gasesc piese super misto de pe te miri unde, iar apoi le vand pe grupuri facebook sau conturi de Instagram.

3. Ce branduri si magazine iti plac?

Imi plac hainele care par sa aiba o poveste si personalitate, nu neaparat cele produse in masa de corporatii sau branduri care isi exploateaza muncitorii. Uneori cand calatoresc intru la intamplare in magazinase de pe stradute ascunse, dar pline de farmec si gasesc ceva dragut de cumparat de la vanzatorii locali sau din sh-uri.

4. Care este locul tau favorit de going out din Bucuresti?

In general ma gasesti in locurile dedicate artei, galerii si muzee. Primul pe care il recomand este chiar cel in care ne-am intalnit si noi: Muzeul de Arta Recenta. Galerii misto in Bucuresti ar fi H’art, Arbor, Mobius si Suprainfinit. Ah, da si imi place mult ginul servit la Ginoteca de pe Plantelor. Oricum, Bucurestiul e plin de locuri care inca asteapta sa fie descoperite. Asta imi place cel mai mult la orasul asta, fiecare isi gaseste locurile preferate si oamenii care sa impartaseasca pasiuni si gandiri comune. Oricat de diferiti am fi, exista pentru fiecare un loc in care sa se simta ca acasa 🙂

Recent Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.