5 Idei de going out de Valentine’s Day

Atunci cand vorbim de Valentine’s Day exista mereu doua tabere: cei care cauta un loc romantic si se bucura de aceasta sarbatoare si cei care prefera sa evite acest cliseu. Dar, cliseu sau nu, noi credem ca fiecare zi este o ocazie pentru a face surpriza persoanei dragi si a te bucura de ea, iar Valanetine’s Day este una dintre acele zile, ba mai mult o zi in care mai multe persoane isi vor face timp pentru ceva special.

Daca v-am vorbit deja de 5 Wine baruri din Bucuresti de care te vei indragosti sau de 5 Locuri de iesit la o cina romantica, iata 5 Idei de going out de Valentine’s day:

1. Fii turist in Bucuresti

Cine a spus ca arhitecura nu poate fi romantica? Ei bine, prin Bucuresti exista o multitudine de cladiri de factura romantica, cuprinzand forme gotice sau neoromantice. Daca iubesti la fel de mult Bucurestiul precum il iubim noi, poti organiza un tur arhitectural pentru a analiza unele dintre cladirile tale favorite, iar  pentru a face acest tur mult mai interesant alege si cateva locuri pline de amintiri frumoase, care va definesc ca si cuplu. Apoi, iesiti la un pahar de vin (idei aici) si continuati sa depanati amintiri si povesti.

2. O zi de poveste

Daca pe timp de vara si zile calde Edenland este un parc de aventura plin de adrenalina, pe timp de iarna el ramane un loc de poveste unde, aproape de Bucuresti, te poti caza intr-o casuta din copac sau intr-o cabana de basm. Astfel, alege o experienta inedita si petrece o zi sau o seara romantica si cozy alaturi de persoana iubita intr-una dintre casutele Edenland.

3. Opteaza pentru o surpriza dulce

Unul dintre cele mai noi locuri de going out din Bucuresti este ”Sugubat” (str Ion Cimpeanu nr 21) un spatiu colorat dedicat dulciurilor pe baza de cheecake. Specialitatile lor precum si cele mai atractive dulciuri sunt cheesecakeurile pe bat, desertul perfect pentru un date de Valentine’s Day. Asa ca dupa o plimbare pe Calea Victoriei sau prin Cismigiu, alege sa-i faci persoanei iubite o supriza dulce la ”Sugubat”.

4. Have fun la Karoke

In viata trebuie sa iti depasesti limitele si sa te pui adeseori in fata unui public pentru a deveni mai indraznet si dezinvolt. Daca iti place muzica, ai ureche muzicala sau iti place sa canti, ia-ti persoana iubita la karaoke si realizeaza un duet. Eexperienta va ramane o amintire fun de care va veti amuza mai tarziu sau care v-ar putea intari relatia. Idei de locuri de karaoke: Mojo, Tunes Pub sau The Harp.

5. Relax, relax, relax!

Daca programul tau si al persoanei iubite este mereu foarte incarcat si obositor, fa-i o supriza relaxanta de Valentine’s day si alege cateva ore la SPA sau la Therme. Alege un masaj special la Shiseido Spa si apoi bucurate de piscina intima a clubului, alege cateva ore de relaxare la Orhideea Spa sau opteaza pentru o seara chill in lumina lunii la Therme.

 

 

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.