Vino la cel mai mare picnic bon-vivant din lume – Le Dîner en Blanc

Sa ne imaginam putin un scenariu in care toata lumea poarta alb intr-un decor care iti ia ochii, la cea mai selecta cina a acestei veri. Nu este doar un vis si nici o fantezie, ci Le Dîner en Blanc, un concept international de picnic chic care anul acest se lanseaza si in Romania, prin unul dintre cele mai cool si asteptate evenimente din luna august.

De astazi puteti achizitiona bilete la cel mai mare picnic bon-vivant din lume, Le Dîner en Blanc! Picnicul va avea loc pe 24 august, intr-o zona STRICT SECRETA din Bucuresti.

Biletele vor fi disponibile la doua categorii de pret, 175 de lei / persoana( acces general ) si 375 de lei / persoana( acces general + food & drinks). Acestea se pot achizitiona online aici.

NOTA: Obligativitate minim 2 persoane la achizitionarea biletelor, pentru detalii accesati pagina de Facebook a evenimentului.

Le Dîner en Blanc – Bucharest | ACCES GENERAL
Acest bilet iti va permite sa patrunzi in lumea bon-vivant a premierei Diner en Blanc in Bucuresti.
Diner en Blanc este cel mai mare picnic public din lume, iar tu vei fi parte din el! De aceea, tu va trebui sa iti aduci toate cele necesare: o masa pliabila, doua scaune, accesorii pentru masa (vesela, tacamuri-NU DIN PLASTIC, servete de masa albe, cos de picnic acoperit cu o panza alba; o masa completa pentru doua persoane+o sticla de vin/sampanie – Berea si bauturile spirtoase nu sunt acceptate.

Le Dîner en Blanc – Bucharest | ACCES GENERAL + FOOD & DRINKS
Imbraca-te in alb, fii original (dar respectand dress code-ul Diner en Blanc) si vino la cel mai mare picnic din lume! Acolo vei fi asteptat de tot ce ai nevoie: masa, scaune, vesela, food&drinks(doua sticle de vin+doua sticle de apa, pentru doua persoane).

Daca doriti sa participati la acest eveniment inaugural, achizitionati-va biletele aici.

Recent Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.