Vineri se lanseaza Cuplu AW 14/15

afis cuplu

Gabriela Atanasov, cunoscută și sub pseudonimul Sweet Paprika, alături de soțul său Patrick Popa, lansează colecția Cuplu, Vineri, 14 Noiembrie, la ora 20:30, in Club V by Vault .

Gabriela, unul dintre cei mai nonconformiști tineri designeri români, a pus bazele unei colecții inspirată de povestea ei de iubire.

Toate proiectele pe care le-am făcut până acum, au fost extrem de personale. Inspirația vine din viața de zi cu zi, sunt o militanta a stilului personal, al unicității și cred ca feminitatea este cel mai de preț dar al unei femei. Însă colecția Cuplu e altceva. E despre bijuteria cea mai de preț a unei femei – iubirea. E o poveste de iubire de 6 ani traită de noi doi, transpusă într-o prezentare de modă. Culmea este că aceasta este și cea de-a 6-a colecție pe care o lansez. Cuplu e un proiect de iubire, prin care nu moda e accentul principal, ci dorința unor tineri căsătoriți, de a promova arta de a trăi frumos în doi.

Colecția, inspirată de moda clasică a anilor 50-60, conține 10 ținute de damă asortate cu 10 ținute dedicate bărbaților, care sunt create special pentru anumite ocazii speciale, întâlnite de-a lungul unei relații. De exemplu: Ținuta pentru prima întâlnire, Ținuta pentru prima cină în doi, etc. Astfel Sweet Paprika și Patrat și-au propus să creeze o colecție de prêt-à-porter, care să fie cât mai ușor de asortat cu viața de zi cu zi, a unui Cuplu. În acest proiect, este implicat și Patrick Popa, o nouă apariție pe scena blogosferei și a  modei românești .

            E prima mea colecție. Am studiat arhitectura și design-ul de interior la Paris, dar  moda a rămas întotdeauna o prioritate pentru mine. Cred în linii simple și cred că bărbații gândesc în colțuri, mai ales într-o relațtie. De aceea am creat brand-ul PATRAT, dedicat în exclusivitate bărbaților. Prima colecție conține 10 ținute esențiale in garderoba oricărui bărbat. Ținutele sunt complete, de la sacou până la pantofi și geantă, toate piesele fiind create doar pe mărimea clientului.

            Evenimentul va avea loc în incinta Clubului V by Vault pe str. Calea Floreasca nr.111-113. În continuarea prezentării de modă Cuplu, va avea loc un Surprise Party pentru toți cei prezenți la eveniment.

##

SWEET PAPRIKA by Gabriela Atanasov

Conceptul Sweet Paprika a fost creat pentru cele care nu au uitat că au fost fetițe, care sunt domnișoare, care vor să devină doamne și care totuși rămân mai presus de orice femei. Sweet Paprika a fost la început versul unei poezii scrise de Gabriela Atanasov în liceu la ora de limba engleză și este o metaforă pentru “Iubire”. Mai târziu a devenit un “mode de vivre” în stilul dulce-iute, apoi un blog de moda și stil personal iar pe 12 octombrie 2012 numele primei colecții semnate Gabriela Atanasov.

PATRAT by Patrick Popa

Conceptul Patrat a fost creat  pentru ca barbații gândesc în colțuri. Patrick Popa încearcă să reinventeze stilul bărbaților din ziua de azi, încercând să aducă un plus de calitate, simplitate și eleganță în garderoba masculina, la un preț accesibil. Prima colecție conține piese pret-a-porter, indispensabile oricărui bărbat în sezonul rece.

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.