Vanessa Paradis devine imaginea colecţiei Conscious H&M, odată cu lansarea campaniei globale de colectare a hainelor scoase din uz

Vanessa Paradis este imaginea colecţiei Conscious H&M în această primăvară, purtând piese care sunt pe cât de moderne pe atât de sustenabile cu mediul înconjurător. Actriţa şi cântăreaţa poartă piese precum rochia de plajă galbenă cu volane, dar şi o jachetă practică cu fermoar asortată la pantalonii cu imprimeu botanic. Colecţia Conscious este destinată femeilor, bărbaţilor , copiilor şi bebeluşilor şi va disponibilă atât în magazine precum şi online, la finalul lunii martie.

Vanessa Paradis declară “Sunt foarte bucuroasă să iau parte la campania Conscious de la H&M. Şi eu mă străduiesc să am o abordare sustenabilă, tocmai de aceea garderoba mea este în mare parte vintage. Îmi place acest stil şi îşi face datoria şi din punct de vedere eco faţă de mediu, pentru că îmi place să folosesc şi să refolosesc hainele vechi.”

Iar noi, cei de la H&M, gândim la fel. În paralel cu campania, se va derula şi acţiunea de colectare de haine scoase din uz în magazinele H&M. Clienţii din toate ţările vor putea aduce orice haine de care nu mai au nevoie, indiferent de brand, în magazinele noastre selectate şi vor primi în schimbul fiecărei plase cu haine un voucher H&M, până la maximum 2 pe zi pentru fiecare client. H&M este primul magazin care încurajează returnarea hainelor la o asemenea scară, parte a unui efort care încearcă să limiteze aruncarea textilelor la gropile de gunoi.

Recommended Posts
Comments
  • C.D.
    Reply

    Foarte frumos decorata camera unde a facut shooting-ul si foarte constructiva ideea de a refolosi hainele vechi..ideea este cati fac ceva in acest sens .. felicitari pt o astfel de promovare!

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.