V for Vintage Celebrate TEN, targ de cultura vintage si design romanesc – editia a 10-a

13 – 14 aprilie 2013, 11:00 – 20:00,  Sala Dalles (B-dul Nicolae Balcescu, nr. 18)

Intrarea 10 RON,  dress code: stralucitor /de sarbatoare

In primavara celui de-al 5-lea an de viata, V for Vintage ajunge la editia cu numarul 10.  Numarul cercurilor din Paradisul lui Dante, intruchipare a perfectiunii, se cere celebrat alaturi de prieteni, intr-o editie de neuitat.

Targul reuneste efervescenta celor zece editii intr-o tema de sarbatoare: V for Vintage Celebrate TEN in care se celebrareaza cele zece editii de vintage autentic si design romanesc!

Targul va va intampina cu acelasi vintage autentic, va va face cunosctiinta cu cei mai buni designeri romani de haine,  bijuterii si accesorii si va va rasfata cu bunatati culinare si cosmetice bio. Ca in fiecare an, Molecule F va asteapta cu colectiile tinerilor designeri romani iar zona vintage cu mici comori din cufere de demult. In aceasta editie speciala, fiecare dintre expozantii nostri a pregatit o colectie speciala de sarbatoare.

Creatiile unui numar ales de designeri, intr-o selectie unica si atent gandita, asteapta sa fie probate si luate acasa. Peste 100 de expozanti participa la cea mai mare editie de primavara a targului V for Vintage.

Editia de primavara prezinta o sectiune noua: V for Vintage For Men. Interesati de lumea modei insa ignorati de targurile bucurestene, barbatii pot gasi acum la V for Vintage ceea ce cauta: o zona numai pentru ei (in zona de Lounge, la etajul Salii Dalles).

Intreg etajul  Salii Dalles, alocat zonei de Lounge este miezul petrecerii. Aici intalnesti prieteni vechi si noi, ciocnesti un cocktail sarbatoresc, gusti party treats si iti afisezi tinuta pentru fotografii oficiali ai evenimentului.

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.