V FOR VINTAGE #17 -targ de design contemporan si cultura vintage

afis_sigle_web

 

GRAND HOTEL DU BOULEVARD

12 si 13 NOIEMBRIE

 POVESTEA CONTINUA: Doua zile dedicate design-ului contemporan si culturii vintage in edificiul emblematic al Bucureştilor: Grand Hotel du Boulevard, pe 12 si 13 noiembrie.

Design vestimentar | Accesorii si Bijuterie de autor | Design de obiect | Vintage autentic

 Un melanj armonios de design contemporan, peste 100 de standuri cu accesorii si bijuterie de autor, colectii vestimentare toamna/iarna ale designerilor romani, varietate de invitati speciali | abundenta de vintage autentic;
Relatia cu obiectele este una sincera si asumata, de aceea pasionatii de arta decorativa isi consolideaza la #VFORVINTAGE angajamentul fata de design-ul de obiect, fie el functional, avangardist, neconventional, inovativ dar intotdeauna„made in Romania“.

Invitatii speciali V for Vintage #17
MANURI | CLAUDIA CASTRASE | A.A. PETCAN | LANA 

V for Vintage este primul si cel mai mare targ de design romanesc contemporan si cultura vintage, conector al initiativelor locale de design.

Numerosi studenti isi pregatesc colectii dedicate si instalatii in zona tinerelor talente, sectiune realizata in colaborare cu UNArte Bucuresti, UAD Cluj si Facultatea de Arta si Design din Timisoara.

V for Vintage #17 sustine CREATIVITATEA IN TOATE FORMELE SALE 

La #VFORVINTAGE creativitatea este premiata.
Premiile Beau Monde si Marie Claire sunt oferite designerilor si colectiilor ce se evidentiaza prin originalitate, expresivitate, imaginatie sau inovatie.
Premiile constau in promovarea designerilor castigatori. 

V for Vintage #17 sustine DIVERSITATEA IN CREATIVITATE
#VfordiVersity 

Creativitatea nu tine cont de gen, religie, etnie, orientare sexuala, varsta, statut social sau nationalitate. De aceea impreuna cu Centrul Filia, Asociatia E-Romnja, TRANSform si MozaiQ ne unim fortele in cadrul primei Conferinte #VFORVINTAGE si vorbim impreuna despre cum ambele sunt esentiale in societatea moderna.

Sambata, 12 noiembrie, ora 14:00 – ‘Creativity outside the gender norms’: standarde duble in expresia de gen.

‘Creativity outside the gender norms e despre curajul de a explora zone pe care societatea pretine ca nu se simte pregatita sa si le asume. Sau pe care si le asuma, aplicand jumatati de masura. E despre standarde duble si despre diversitate, in toate formele ei.’ Alexandra Scinteianu, consultant comunicare si PR TRANSform.

‘Societatea contemporana este caracterizata de schimbari radicale, constante si intr-un ritm accelerat in toate aspectele vietii noastre. Viata omului modern presupune un inalt grad de adaptare si de curaj, care este legat in mare masura de creativitate. Laura Calin, organizator V for Vintage

vforvintage.ro

12 si 13 noiembrie 2016 | 11.00 – 20.00
Grand Hotel du Boulevard | B-dul Regina Elisabeta nr. 21

Bilet intrare 10 lei

Sustinut de: Banca Transilvania și Wizz Air Romania
Auzit la: RADIO GUERRILLA
Povestit pe: Beau MondeMarie Claire Romania și Şapte Seri
În colaborare cu UNArte Fashion DesignUniversitatea de Artă şi Design din Cluj-Napoca / UADFacultatea de Arte si Design Timisoara
Design Eveniment: Bogdan Ciocodeică (ciocodeica.com)
Food & Drinks: M60Strongbow

Recomandat de: Cosmopolitan, Igloo, The Institute, World Class,  Life.ro , Visuell.ro, Feeder.ro, Eva.ro, IQads, Urban.ro, SensoTV, Business Woman, Revista Atelierul , Anyplace, Kudika, Garbo, Orasul meu, AndreeaRaicu.ro, Metropotam, Pe Tocuri, Tonica,  Mujer.ro,  In oras, kfetele.ro, Iqool, Read my mind, Orasul Vorbeste, Fashion8., Mihaela Gurau, Bamboo.ro, Best- Event.ro, Umblat.ro

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.