Unde mergem in Pitesti – Ramada si Mon’Arch

Ramada_hotel_pitesti

Ramada_hotel

In acest weekend am facut o oprire la Ramada Pitesti pentru a participa la lansarea lounge-ului Mon’Arch, localul pe care il gazduieste celebrul lant hotelier. Dupa ce ne-am cazat si am descoperit camerele spatioase si luxoase ale hotelului, am pornit intr-o scurta plimbare prin centrul orasului. Pe langa cladirile istorice care ne-au placut in mod special, am fost placut surprinse de stilul vestimentar al multora dintre locuitorii orasului.

Ramada_buchareststyleRamada_room

Mon'Arch_us

Seara am mers la dinner party-ul organizat de Mon’Arch pentru a descoperi noul local. Ne-a suprins designul minimalist si fluturii stilizati care impanzeau tot lounge-ul. ¬†Atmosfera este foarte placuta, servirea luxoasa, iar cel mai mult ne-au impresionat cocktailurile servite intr-un mod foarte original.

Mon'arch4Monarch

Mon'arch4La capitolul preparate, deserturile au fost favoritele noastre. Astfel, pe langa felurile de baza gustoase, cu un raport foarte ok calitate-pret, am incercat pralinele in ciocolata. Putem spune cu siguranta ca a fost unul dintre cele mai bune deserturi gustate vreodata. In cadrul party-ului a mixat DJ UGin, de la Loft Bucuresti care ne-a indemnat la dans cu unele dintre cele mai populare piese oldies si electro.

Mon'arch3

Mon'arch2

Mon'arch

Astfel, daca locuiti la Pitesti trebuie sa ajungeti in acest local macar pentru o seara, iar daca aveti vreodata o oprire prin ,,orasul lalelelor”, treceti si pe la Mon’Arch, macar pentru o cina foarte selecta si delicioasa.Ramada2

Ramada

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.