True Artisan Cafe – targul iubitorilor de cafea

True Artisan Café este festivalul in care vorbim despre cafea si o mai si gustam. Este scena pe care vor urca reprezentanții celor mai in voga cafenele din tara, dar si cei mai buni baristas care se vor duela in cafele senzationale pentru a castiga un loc la finala Campionatului Mondial de AEROPRESS de la Dublin.true_artisan_cafe

Pentru prima data in istoria AEROPRESS (aceasta tehnica presupune folosirea unei prese ce permite controlul total al modului de preparare; ofera cea mai pura si savuroasa cafea pe care o presa o poate face), la Bucuresti, are loc selectia celui mai bun barista roman care ne va reprezenta tara la finala Campionatului Mondial de la Dublin din luna iunie.

artisan_6

True Artisan Café este un rai pentru toți iubitorii de cafea care vor sa se bucure de bautura lor preferata. Este locul in care ”gurmanzii” cafelelor vor descoperi branduri noi si interesante (Guido, Origo, Barmania, Monin, Keep Cup, M60, Mellow Drinks, BTW Waterexpert, Claro Caffee, Artisan Caffee), gusturi exotice, tehnici de preparare inedite, ateliere si demonstratii ale profesionistilor. Pentru ca True Artisan Café aduce povestea despre cafea la un alt nivel.

Vino si tu la True Artisan Café, sambata 23 aprilie, intre orele 10 si 22, la The Ark. Pretul unui bilet este de 10 ron, in care ai incluse si doua bauturi.

artisan_5Inainte de targul de cafea, am mers la Guido Caffee (str.Mihai Eminescu nr .182) pentru a descoperi tainele cafelei. Am aflat cum se culege, cum se curata, pastreaza, dar mai ales cum se prajeste.

Apoi am gustat cafeaua realizata in mai multe moduri si trebuie sa marturisim ca favoritul nostru ramane cappucino-ul cu multa crema.

artisan_4

artisan_3

Totodata, un barista Guido ne-a demonstrat tehnica Aeropress pe care abia asteptam sa o vedem si in weekend in competitia special creata.

In plus, am aflat mai multe despre cafeaua de specialitate, care se poate achizitiona chiar de la Guido Caffee, locul unde se si prajeste. Tot de aici iti poti lua o cafea ,,to go” delicioasa sau poti sustine workshopuri speciale despre cafea si modul ei de preparare.

artisan_2

artisan

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.