Treevi Pizza al Taglio – Pizzeria mica si cocheta in care te simti ca in Italia

Daca poposesti in zona Piata Victoriei, fa o oprire pe Titulescu 12, unde vei descoperi Treevi Pizza al Taglio, un local mic si cochet cu pizza ca in Italia. Dar pizza nu este unicul element care iti va aminti de fascinanta Italie, in local este muzica italiana si o atmosfera care te duce cu gandul la o zi prin frumoasele orase din Italia, unde te bucuri de delicii culinare specifice si de un design super cool.

Spatiul are si o terasa draguta, unde poti veni intr-o zi de weekend cand faci o plimbare prin Bucuresti si iti doresti o pizza buna. De asemenea, daca lucrezi in zona Titulescu, Buzesti sau Piata Victoriei, localul este perfect pentru un lunch break.

Ce am incercat la Treevi Pizza al Taglio?

Daca iti place pizza trebuie sa vii aici sa gusti acest preparat sau sa il iei to go. Localul vine cu o multitudine de sortimente de pizza, delicioase si variante, de la clasica quatro formaggi pe care am incercat-o si noi, la sortimente speciale cu sfecla si branza de capra.

Noi am mers pe sortimente clasice de pizza, care ne-au placut la nebunie, mai ales pentru ca aici retele au inspiratie italiana. Mai mult, pizzeria este extrem de accesibila, ca si snack de day to day, un lunch break sau pentru o seara de ,,order in”, preturile fiind cuprinse intre 9 si 12 lei pentru o felie de pizza mare care se imparte in patru.

 

De ce sa vii la Treevi Pizza al Taglio?

  • De multe ori primim clasica intrebare: unde mancam pizza buna in Bucuresti- iar aici este unul dintre acele locuri in care pizza este buna si facuta asa cum trebuie!
  • Poti incerca clasica reteta italiana de pizza plus ulei picant, so good!
  • Ai o multitudine de sortimente de pizza din care sa incerci, descopera-le aici
  • Locul este perfect pentru o iesire pe fuga, cand vrei sa manaci ceva bun si rapid
  • Este ideal pentru take in or take out!
  • Iti va aduce aminte de localurile mici si sarmante de pizza din Italia

 

Recent Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.