The matching duo at Street Delivery

IMG_7335

De la stanga la dreapta

Andreea Retinschi, forograf

1. Ce porti? 
N-am nici cea mai mica idee de unde am rochia. Cred ca e cea mai veche rochie neagra pe care o am. Iar topul este unul din primele mele haine mai colorate, l-am cumparat prin clasa a 9-a. Pe cap am o palarie de la H&M.
2. Care este stilul tau vestimentar?
Ceva in care sa ma simt bine si preferabil sa pot fugi daca incepe vreo apocalipsa cu zombies.
3. Ce branduri si magazine iti plac?
Trec periodic prin H&M, Bershka, Stradivarius, ceva care sa fie la indemana.
4. Care este locul tau favorit de going out din Bucuresti?
Control, Manasia, Monteoru, etc.

Andreea Lupescu (Verde), muzician

1. Ce porti?
Uaa, o sa dureze ceva sa imi amintesc de unde provine mixul asta. Sigur-sigur pot sa iti spun ca bustiera neagra e luata dintr-un magazin deco de prin Drumul Taberei. Intrasem sa iau o vaza si am gasit-o intr-un colt de bustiere si balerini. De camasa nu imi amintesc nimic, au trecut ani. Iar fusta e dintr-un magazinas de prin Istanbul. Ochelarii sunt cei mai recenti si cei mai dragi: Gucci din San Marino – mai ieftini decat peste tot in lume, ca-s fara taxe. Sandale? Cele mai comode din lume – long live Mini Prix.

2. Care este stilul tau vestimentar?
Stilul “aoleu, cu ce ma imbrac azi?”. De obicei aleg haine complet nepotrivite cu vremea de afara; uit sa verific prognoza meteo, plus ca plecatul de acasa e o lupta contracronometru. De la Retinschi am invatat regula de aur: “sa ai mereu macar un pulover la tine, nu se stie niciodata.”

3. Ce branduri si magazine iti plac?
Nu-mi plac magazinele. Am oroare de mall-uri. Si am dezvoltat de ceva vreme o fobie fata de cumparaturi si consumerism. In ultima vreme port chestiile adunate de-a lungul anilor + rochii de la Mirela Fraser (Female) si Isabelle Vijiiac + coronite de la Catalina – Teordoru (Carra Accesories) + ce mai gasesc din intamplare prin calatorii.

4. Care este locul tau favorit de going out din Bucuresti?
Pe locul 1 e o gradina super intima aproape de Romana, pe care as vrea sa mi-o pastrez asa. Intima. Pe locul doi vine un mix intre Cercul Militar, Manasia si Control.

IMG_7336

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.