The lovely Noemi – Spring is near at H&M

IMG_5465

Noemi Meilman, PR & Blogger

1. Ce porti?
O tinuta H&M Studio.

2. Care sunt planurile tale pentru acest an?
Le iau in ordine cronologica. Si am asa: in aprilie, “Camasa alba de vacanta”, un proiect drag mie pe care il voi face impreuna cu Alina Rachieru de la Pineberry Shirts; People To Follow New Media Awards, un proiect in care sunt implicata si care va include bloggeri din Romania care vor trebui sa sustina campanii ale partenerilor pentru a castiga titulatura de “People To Follow 2016”; un fel de Effie al blogosferei romanesti. Apoi mai este un tricou cu scrisul inconfundabil al Marinei Moldovan pentru Gay Pride 2016, iar la finalul lui iunie, Book Cover Tee a la Cluj, cartile preferate ale artistilor romani emergenti traduse prin coperte realizate de studentii de la UAD Cluj; un proiect realizat impreuna cu dragul meu Lucian Broscatean. Pentru aceasta toamna va urma o noua serie de carnete “Friendship Affairs” iar in decembrie, Book Cover Tee pe tipar Molecule-F. Cred ca nu am uitat nimic, asta daca nu imi mai vine o idee. Mai am un proiect in lucru, nu stiu daca va iesi anul acesta, dar incerc, pentru ca cred foarte mult in el – alaturi de cativa prieteni dragi – un festival de muzica, in perioada Gay Pride. Un festival al tolerantei. Si “bloggers market”, un targ in care sa ne strangem mai multi bloggeri care avem si produse (tricouri, obiecte de design, etc).

IMG_5474

3. Ce designeri merita urmariti in 2016?
Uite, la capitolul designeri romani, am descoperit-o la inceputullui 2015 pe Ana Florea, AFMF. Hainele facute de ea sunt exact in stilul meu.Ioana Ciolacu, desigur, Smaranda Almasan (materialele si culorile din ultima colectie mi-au taiat rasuflarea); AndreeaTincu ( ultima ei colectie mi se pare wow, mai ales la capitolul camasi si paltoane), Ancuta Sarca,Anca Belbe, Lucian Rusu, Catalin Valean pentru ATU Body Couture, Luis Drajan, ALMAZ (una dintre creatoarele brandului ne-a fost studenta, mie si lui Vicki Nicola, la Naked PR), Mihaela Gherlan, Alina Morar, Crina Bulprich. La capitolul bijuterii, urmariti in continuare ce mai scoate AUTOR. Eu am o lista a designerilor preferati – Andreea Mogosanu (Moogu), Madalina Radulea, Adelina Petcan si Tana Enedi, cu piese statement contemporane. Eu am dat acum niste nume noi, pentru ca dragostea mea pentru designerii deveniti prieteni intre timp (numele Marina Moldovan, Lucian Broscatean, Razvan Firea si lunga lista continua au fost pe buzele mele si vor mai fi multa vreme de acum inainte). Dintre designerii straini, prietena mea Ioana Ulmeanu de la A Question, are o lista demna de aflat. Ce este de urmarit insa in 2016 si cred ca si de acum inainte – artac ontemporana romaneasca, artistii romani emergenti ai momentului. O cura de arta face bine la cultura generala si, daca iti si place si nu faci asta doar pentru ca e la moda acum, este si mai bine.

4. Care este ,,the place to be” pentru 2016?
Cuba e pe lista mea de vizitat, sper sa reusesc. Spania, cu Barcelona si cu zona artistica, doar la o ora si jumatate distanta, Cadaques-Portlligat-Figueres (Tinutul lui Dali) si Valencia, un oras minunat, eu l-am numit Viena Spaniei. Clujul este in continuare in topul meu romanesc, si astept revigorarea Brailei si a Constantei. Dar ,,The place to be” cred eu ca este acolo unde sunt cei dragi tie – familia si prietenii, intotdeauna.

IMG_5463

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.