The Harp Bakery – Cum sa incepi fiecare dimineata cu un mic dejun delicios

Rareori avem timp de un mic dejun ,,ca la carte”, asta se intampla mai mult cand suntem turisti prin diverse orase, dar ce sa nu fim in fiecare zi turisti in propriul nostru oras si sa incepem ziua cu un mic dejun bun si complet. Noi am ales The Harp Bakery (Bulevardul Dimitrie Cantemir 2), un bakery chic cu iz de Paris, situat chiar in centrul orasului. Astfel, mai ales in weekend, daca poposesti prin centrul Bucurestiului, vei vedea orasul cu alti ochi – mai linistit, mai frumos, mai liber si te poti bucura de o dimineata minunata care te va motiva sa iti faci planuri mari pentru restul zilei.

It’s coffee time at The Harp Bakery

Sa incepem ziua cu o cafea buna sau cu un cocktail special pe baza de cafea. Si pentru o zi mai indrazneata, incearca o bautura de cafea speciala pe baza de cafea cu putin alcool, ideala pentru o zi de weekend. Invita-ti prietena cea mai buna sa povestiti cum a fost weekendul sau saptamana la munca sau ia-ti revista sau cartea preferata si bucurate de dimineata la o cafea in centrul orasului.

Ce mancam la mic dejun? The Harp Bakery

Fie ca vrei un mic dejun light cu ceva tipic frantuzesc – un quiche, un croissant; un mic dejun copios de tip irlandez sau clasicul mic dejun cu ompleta sau oua ochiuri, la the Harp Bakery ai o diveritate de optiuni pe care le porti servi pana in ora 12.00. Si daca doresti ceva dulce, iti recomandam selectia de clatite a localului, yummy!

Rasfata-te cu dulciuri la The Harp Bakery

Si pentru ca fiecare zi buna se cunoaste si daca ne bucuram de un desert delicios, la The Harp Bakery poti admira toate prajiturile speciale pana iti alegi favorita. Incearc-o pe cea mai aspectuasa sau pe favorita ta (joffre, amandina, carrot cake, tarta cu fructe) si rasfata-te la inceputul saptamanii sau in weekend cu ceva bun si dulce!

Acum ca ai inceput ziua dis de dimineata, bucura-te de o plimbare prin oras, fii foarte atenta la arhitectura orasului si viziteaza cel putin un loc nou in fiecare zi. Have fun!

Recent Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.