STEVE AOKI si SIA in premiera la Bucuresti

Sub egida Live Music Events in Bucharest – Summer 2016 – Marcel Avram, East European Production, D&D East Entertainment si Radio Zu prezintă ZUTOPIA MUSIC FESTIVAL, ce va avea loc în zilele de 15 si 17 august 2016 in Piața Constitutiei.

sia in concert la bucuresti

ZUTOPIA MUSIC FESTIVAL va aduce pe scena artisti de calibru international, dar si staruri autohtone, totul pe parcursul a doua zile in care distractia si buna dispozitie vor fi maxime.

Dupa concertul RIHANNA din 14 august 2016, in aceeasi locatie si pe aceeasi scena, Zutopia Music Festival va propune o serie de concerte cu artisti care vor sustine show-uri in premiera in Romania.

Astfel, pe 15 august, pe langa multi alti artisti (care vor fi confirmati pe parcurs), headliner va fi STEVE AOKI, un muzician american cu renume in zona electro-house. Incepand cu anul 2007, Steve Aoki a devenit cunoscut la nivel mondial, primind numeroase premii cu punct maxim – Billboard Awards in 2008.

A lansat pana in acest moment trei albume, toate cu reactii pozitive din partea publicului, dar si a celor din mass-media. Pe langa activitatea de muzician, Steve a avut si tangente cu cinematografia, avand cateva roluri in diverse productii precum Arrow si Robot Chicken (seriale de televiziune) si in documentarul The Distortion Of Time.

Pe 17 august 2016, tot sub egida Zutopia Music Festival, veti avea parte de o alta premiera live, alaturi de nume importante din industria muzicala internationala – SIA, SELAH SUE si OH LAND.

Headliner-ul celei de a 2-a zi este Kate Isobelle Furler, pe scurt – SIA. Artista australiana este o voce puternica, o cantareata si compozitoare excentrica, si o producatoare influenta. A cunoscut succesul la nivel mondial printr-o serie de sapte albume de studio si cinci albume live,care au fost apreciate atat de fani, cat si de criticii muzicali.

Din concertul sustinut de artista, nu vor lipsi hit-uri precum Chandelier, Elastic Heart, Alive s.a.m.d.

Sia a fost nominalizata de 4 ori la premiile Grammy, avand in palmares numeroase alte premii internationale, iar prezenta sa, pentru prima oara in Romania, este, cu siguranta, unul dintre cele mai asteptate concerte din 2016.

Tot din Danemarca provine si Nanna Øland Fabricius, avand numele de scena

OH LAND. Este o artista din zona indie-pop, care a reusit sa atraga atentia printr-un stil muzica elaborat, nonconformist, cu multe elemente experimentale, iar cele patru albume de studio si doua EP-uri lansate pana in prezent stau marturie.

Oh Land va fi si ea o premiera pentru Romania, oferind publicului prezent in Piata Constitutiei un show deosebit.

Selah Sue, pe numele adevarat Sanne Greet A. Putseys, provine din Belgia si este un artist de succes in Europa si America. Cele doua albume pe care le-a realizat pana in acest moment au primit recenzii deosebite, albumul de debut fiind placat cu nu mai putin de opt discuri de platina.

Printre piesele de top ce nu vor lipsi din concertul de la Bucuresti se numara Zanna, Reason si This World.

Biletele se pun in vanzare marţi, 22 martie 2016, ora 16:00 şi vor fi disponibile prin reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro.

 

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.