Somewhere over the rainbow

Carina, Full-time Pilates instructor, part-time PR enthusiast

1. Ce porti?
Port o rochie semnata Ioana Ciolacu.

2. Ce braduri si magazine iti plac?
In terms of brands and shops, sunt genul de tipa care nu cumpara doar piese de “sezon”. Asta inseamna ca intru rar in magazine, dar cand intru am grija sa imi cumpar piese pe care stiu ca nu le voi purta un singur sezon. Imi place sa amestec rochii gasite in SH cu designer boots, sau o rohie de designer cu niste ghete de la Zara. Why not? Am o slabiciune, trebuie sa recunosc, pentru Murmur si Ioana Ciolacu. Si stiu sigur ca este a long term affair.

3. Care este stilul tau vestimentar?
I dress how I feel with a little extra. De cele mai multe ori sunt in sneakers sau Yoga pants, iar asta se datoreaza stilului meu de viata, dar nu tot timpul. How I feel-ul asta personal are o colectie intreaga de salopete, ghete, bocanci si camasi barbatesti. Nu prea port tocuri iar cele mai multe camasi sunt ale iubitului meu. Ah, si nu ies din casa fara bijuterii. Am 5 inele pe care le rulez la absolut orice tinuta. Chiar si la pijamale.

4. Care este locul tau favorit de going out din Bucuresti?
Cu siguranta Control for nights to remember. Si Shift for days when you can’t remember, but you try to. A match made in heaven.

.

 

Recommended Posts
Comments

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.