Sheba the cat si Simona la The Dandy Run

Simona Musca

1. Ce porti?

O rochie semnata de Anda Onescu, designerul brandului I See Stars Clothing, o brosa realizata din lemn in forma unei biciclete si o pereche de pantofi made in Romania.

2. Ce branduri si magazine iti plac?

Gucci, Chloe, Dries Van Noten, Dolce&Gabbana. Insa de cativa ani buni am descoperit designeri romani extrem de talentati, iar piesele vestimentare semnate de acestia si aflate in garderoba mea castiga din ce in ce mai multe “umerase” si se configureaza un afltfel de stil vestimnetar: Alexandra Calafeteanu, Lemnia, Ioana Ciolacu, Smaranda Almasan, Florentina Giol, Larisa Dragna, Edita Lupea, Nico Carp, Fandacsia, Iuliana Asoltanei, Nicoleta Obiș, Gabi Secărea etc. 

3. Care este stilul tau vestimentar?

Cameleonic. Insa, din punctul meu de vedere, prezenta rochiilor in garderoba unei femei este obligatorie. Rochiile purtate ziua imi confera o eleganta aparte si imi schimba pur si simplu imaginea. Este atat de simplu sa te imbraci in rochie! Nu trebuie decat sa o asortezi cu pantoful sau sandaua potrivita! Imi este imposibil sa aleg o singura rochie pe care o prefer, pentru ca, fiind obiectul meu vestimentar cel mai des intalnit in garderoba, am undeva la peste 100 de rochii. Adopt intotdeauna ceea ce mi se potriveste tinand cont de momentul zilei sau de evenimentul la care urmeaza sa iau parte.

4. Care este locul tau favorit de going out din Bucuresti?

Parcul Herastrau, Calea Victoriei, Parcul Cismigiu.

Recent Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.