Inspiration from Home [Part 1] – Sava Ionut Daniel #stamacasa

Sava Ionut Daniel – part 1 Inspiration from home

#Stamacasa asa ca dorim sa incepem o noua serie de articole inspirationale si creative care sa iti dea idei de activitati cat timp esti home. E important sa te reinventezi, sa fii motivat, pozitiv si sa privesti spre viitor. Astfel, am ales mai multi oameni creativi din industrii diferite carora le-am propus sa ne povesteasca o zi din viata lor acasa, cu bune cu rele, cu provocari, dar si cu recomandari creative pentru voi.

Incepem cu Sava Ionut Daniel, poreclit si Onu. El este Fashion & Art PR in Bucuresti, realizand multe proiecte si evenimente frumoase si extrem de creative in industria modei si a artei. Este un om foarte activ, alearga la maratoane, are mereu meetinguri legate de viitoare proiecte si bifeaza intotdeuna evenimentele de moda, precum si cele culturale, asa ca suntem sigure ca pentru el a sta in casa este o adevarata provocare:

1.Cum se desfasoara o zi acasa?
Eu lucrez de acasa, unde acum o zi se desfasoara normal pana la orele 17:00-18:00, dupa care, in trecut, ieseam in oras pentru diverse intalniri cu prietenii, evenimente, socializare etc. Sincer ma trezesc pe la 8:00-9:00, fac un dus, apoi imi prepar micul dejun, dupa care pornesc radioul pe Chill FM si ma asez la birou unde lucrez la viitoarele proiecte (la care gandesc pozitiv ca se vor intampla cat de curand), pe atunci cand va fi totul ca intainte. Urmeaza masa de pranz, iar dupa program am cateva carti de citit pe care le-am inceput in aceasta perioada, plus filmele cu gangsteri care ma pasioneaza.

2.Ce faci in plus zilele astea?
Am abandonat alergarea in parc, iar datorita acestui lucru fac mai multe exercitii fizice, pe langa cele de stretching pe care le faceam zilnic.
Descopar noi site-uri cu lucruri care imi plac si diferite personaje pe Instagram. Desi sunt sigur ca multi cunosc site-ul, recomand cu drag sa intrati pe https://hypebeast.com/ Veti fi la curent cu ceea ce este nou, hype, mishteaux.

3. Ce iti propui sa inveti/ o activitate noua?
Merg pe o activitate clasica: gatitul, pe care doresc sa il aprofundez de la o zi la alta. Suntem in Postul Pastelui si incerc sa fiu creativ cu resursele din piata si cele de la market.

”M-am setat psihic, accept realitatea si stiu ca daca voi respecta regulile de baza, in viitorul apropiat ma pot bucura din nou de tot ce este frumos.”

4. Care e hobby-ul tau preferat de stat acasa?
Din pacate n-am un hobby preferat pe care pot sa il desfasura exclusiv in casa. Dar ma bucur de toate aceste activitati zilnice intr-un mediu calduros: gatitul, cititul, sportul, munca de birou alaturi de muzica pe placul meu.

5. Care este cea mai mare provocare in a sta acasa?
Lipsa intalnirilor cu prietenii, cu oamenii in general, energia lor, lucrurile simple si marunte. Mai ales acum, la inceputul unei primavera superbe, insorite si inflorite. Lipsa plimbarilor prin parcurile colorate, si cei cativa superbi magnolii din centrul Bucurestiului pe care ii revedeam an de an primavara, iar anul acesta ii vad doar in fotografii la unele persoane din online…
Dar m-am setat psihic, accept realitatea si stiu ca daca voi respecta regulile de baza, in viitorul apropiat ma pot bucura din nou de tot ce este frumos. Bunicii sau strabunicii nostri au prins al doilea razboi mondial: au fost deportati, flamanzi multe luni de zile, au fost intemperii naturale sau alte probleme, pe cand noi stam in case ( caldura, hrana, apa, tv, internet si multe alte beneficii). Pentru o perioada trebuie sa ne bucure si, repet, sa ne faca sa respectam lucrurile de baza pentru a trece cu bine si sanatosi peste aceasta pandemie.

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.