Sarbatoreste vara la Baneasa Shopping City cu Summer Fest

Baneasa Shopping City lanseaza cea de-a doua editie Summer Fest, care se va desfasura in perioada 16 iunie – 30 iulie, si te asteapta cu reduceri exclusive, competitii sportive, filme si muzica buna in cea mai cool destinatie a verii.

Si pentru ca IT’S OK TO CHANGE FOR SUMMER, destinatia ta favorita de shopping si distractie te invita sa descoperi intreaga experienta Summer Fest, care te va transforma in cea mai cool varianta a ta, All in the name of fashion !

Pentru a marca intr-un mod extravagant deschiderea Summer Fest 2017, incepand de vineri, 16 iunie pana duminica, 18 iunie, Baneasa Shopping City te invita la Extravaganza si Music Fest.

Vei putea face sesiuni de shopping cu extradiscount pana tarziu in noapte.

Programul centrului comercial va fi prelungit pana la ora 23:00 pentru ca tu si prietenii tai sa aveti timp sa va bucurati de ofertele speciale cu reduceri substantiale, dar si de atmosfera de party care va fi asigurata de DJ nationali si internationali.

Ai vazut bine, da!

Music Fest

DJ nationali si internationali vor crea in piateta din Baneasa Shopping City un adevarat festival denumit Music Fest.

Ne vom distra impreuna in cea mai cool destinatie de vacanta din aceasta vara, asortand shoppingului concertele, DJ-ii, distractia, dansul si voia buna. Music Fest va anima centrul comercial in perioadele 16-18 iunie, 23-25 iunie, 14-16 iulie, 21-23 iulie, 28-30 iulie, in intervalul orar 18:00-23:00.

Pasionatii de baschet 3×3 vor putea participa la competitia Baneasa Streetball desfasurata pe terenurile special amenajate din apropierea intrarii in centrul comercial, in weekendul 30 iunie – 2 iulie.

Despre Baneasa Shopping City

Centrul comercial Baneasa Shopping City este lider pe piata romaneasca de fashion si entertainment, oferind clientilor sai un mix unic de branduri, care poate satisface si cele mai exigente dorinte in materie de shopping, de la cele de renume international, la magazine ale designerilor romani, precum si o varietate de restaurante rafinate si cafenele.

Centrul comercial include si o zona impresionanta de divertisment, Grand Entertainment, ce cuprinde: Grand Cinema & More, singurul cinematograf din Romania echipat cu tehnologia revolutionara Dolby Atmos in sala Grand Ultra, care ofera cinefililor sai cele mai inalte standarde video si audio, servicii de gaming si entertainment, activitati si evenimente dedicate copiilor, la care se adauga o categorie speciala de evenimente culturale (productii proprii de teatru sau transmisiuni live de pe marile scene ale lumii).

Toate aceste caracteristici sunt menite sa asigure confortul clientilor si transforma Baneasa Shopping City in destinatia exclusivista de shopping, relaxare si entertainment a Romaniei.

 

Recent Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.