S-a lansat Julia’s Pets

Pe data de 30 mai a avut loc deschiderea unei noi locatii, Julia’s Pets, locul ideal pentru cei mai buni prieteni ai oamenilor, acesta benificiand de multe servicii necesare ingrijiri acestora.

DSC_8053Mai multe vedete, iubitoare de animale, au venit insotite la eveniment de catre animalele lor de companie prientre acestea numarandu-se: Diana Bart, Crina Abrudan, Rita Muresan si Raluca Badulescu, acestea fiind incantate de acest loc deosebit.

Julia’s Pets e localizat pe soseaua Vitan Bîrzesti 7D-7E in incinta Rin Grand Hotel. Petshopul ofera o gama larga de produse de ingrijire pentru caini si pisici, hrana diversificata, accesorii, jucarii, dar si servicii de grooming canin si cazare pe termen scurt sau lung pentru prietenii nostri necuvantatori. Serviciile de gooming canin includ pet spa, spalat, tuns din foarfeca si din masina, coafat, curatat urechi si ochi, taiat unghii, vidat glande, furminat, parfumat, tratament pentru pernite si improspatarea respiratiei. Toate acestea se vor realiza cu produse profesionale, intr-un ambiant placut de catre un personal specializat si iubitor de animale. Cazarea pentru caini si pisici se poate face pe termen scurt (un anumit numar de ore sau pentru o zi/noapte) ori pe termen lung (un weekend, o saptamana).

Animalutele vor fi supravegheate in permanenta, vor avea parte de un program de mese personalizat, dar si plimbari zilnice. De asemenea, clientii nostri fideli vor beneficia de oferte si discounturi in functie de preferinte. Ideea acestui business s-a nascut din dragostea, dar si din respectul pentru animale, in special pentru caini si pisici, in semn de recunostinta pentru loialitatea si iubirea lor neconditionata.

Partenerul evenimentului a fost Little Tike, magazin raw vegan situat tot in incinta RIN Grand Hotel.

Parteneri media: Luxuy, tonica.ro, socialagenda.ro, instilulmeu.ro, louise.ro,gabrielasimion.ro, denisraduandfriends.ro

Recent Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.