S-a lansat Fashion Tribes

Fashion Tribes – cel mai nou, cool și complet magazin online de îmbrăcăminte și accesorii din România – s-a lansat oficial pe 23 ianuarie 2014. Magazinul este destinat femeilor, bărbaților și copiilor, reunind în mai puțin de o lună de la înființare, peste 3000 de produse.

Fashion Tribes este spațiul virtual ce reunește „triburile” din lumea modei, un spațiu în care pot fi găsite, la doar câteva click-uri distanță, elemente ce definesc stilul personal al utlilizatorului site-ului, dar care totodată îl fac pe acesta să aparțină „tribului” său, fie el hipster, ultra chic, elegant, formal, clasic sau avangardist.

Magazinul online se adresează atât femeilor cât și bărbaților și dispune de o gamă de  branduri pentru copii, reunind în acest moment pentru 30 de furnizori  de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii.

Printre acestea se numără branduri autohtone, dar și branduri din exteriorul României precum: Jack and Jones, Springfield, Bershka, Stradivarius, Geox, Women’Secret sau UGG Australia. Printre brand-urile autohtone existente pe site-ul Fashion Tribes se regăsesc Nissa, Condur, Vietato sau Simina Filat.    

Pasionații de shopping online au parte de o experiență interactivă, eficientă și completă, fiecare piesă de îmbrăcăminte putând fi accesorizată cu o gamă largă de bijuterii, genti, clutch-uri, curele etc. Avantajul acestui nou concept de fashion online constă în posibilitatea utilizatorului de a-și realiza o ținută completă din doar patru click-uri. Produsele pot ajunge în posesia clientului chiar și într-un interval de  24 de ore.

Pentru mai multe informații, accesați site-ul sau pagina oficială de Facebook

Recommended Posts
Comments
  • monica
    Reply

    imi place shoppingul online..am sa arunc o privire xd… de fapt daca stau sa ma gandesc mai bine de 70% din accesorii: si ma refer la genti, posete, bijuterii sunt cumparate online, asa pot “supraveghea” mai bine reducerile si compara preturile xd

    http://www.shouldiorshouldinot.com

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.