S-a deschis cel mai mare magazin Collective din Bucuresti

Cel mai mare magazin collective din Bucuresti s-a deschis pe strada Ion Campineanu nr. 2 si devine, astfel, un hot spot al modei, chiar in centrul capitalei. Emporio Armani, M Missoni si CK Menswear sunt brandurile care se vor regasi in exclusivitate in magazinul multibrand situat intr-o cladire monument istoric de la inceputul secolului XX.

collective_bucharest_style

Noul flagshipstore collective beneficiaza de o suprafata de 1.200 de mp si se intinde pe 3 niveluri: subsol, parter si etajul 1. Parterul este dedicat unui mix de colectii masculine si feminine, apartinand unor branduri premium precum Emporio Armani, M Missoni, Hugo by Hugo Boss, CK Menswear, Polo Ralph Lauren, Ted Baker, Juicy Couture, in timp ce la subsol se afla colecțiile doar pentru barbați, iar la etajul 1 cele de dama. O noutate fata de celelalte magazine collective din Bucuresti o reprezinta, pe langa brandurile in exclusivitate, și faptul ca nivelurile destinate barbatilor si femeilor dispun de zone cu lenjerie intima si incaltaminte.

collective_bucharest_style

collective_bucharest_style

Designul interior modern al magazinului surprinde printr-un contrast placut cu exteriorul clasic al cladirii, care imbina elemente art nouveau si academism francez, caracteristice anilor 1900-1920. Fiecare nivel al magazinului a beneficiat de o atentie deosebita la detalii, pornind de la cea acordata podelei pana la tavanele spectaculoase din sticla neagra asortate cu lampi din ceramica.

collective_bucharest_style

collective_bucharest_style

Magazinul collective de pe strada Ion Campineanu, nr.2, se alatura celorlalte trei magazine deschise in București in AFI Palace Cotroceni, Baneasa Shopping Center și București Mall, unde pasionații de moda descopera permanent noile colecții ale brandurilor internationale preferate. Conceptul de visual merchandising a fost realizat sub coordonarea cunoscutului designer Stephan Pelger.

Hugo Boss, Polo Ralph Lauren, Ted Baker, Juicy Couture, UGG Australia, Boss Orange, Armani Jeans, CK Jeans, G-Star Raw, Scotch&Soda, Pepe Jeans London, Franklin&Marshall, Converse sunt doar o parte dintre brandurile internaționale ale caror colectii pot fi regasite in magazinele collective.

collective_bucharest_style

collective_bucharest_style

collective_bucharest_style

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.