Ia startul unei veri senzationale alaturi de Ronan Keating la Teleferic Grand Summer Event !

Ronan Keating la Teleferic Grand Summer event

”Words…and words are all I say”….Va aduceti aminte de acest cântec al celor de la Boyzone? Ati dansat pe muzica lor? Punem pariu că da. Ei bine, atunci luati aminte: avem super vesti pentru iubitorii de muzica buna.

Pe 29 iunie, RONAN KEATING, solistul trupei BOYZONE, vine sa cante si sa ne incante. Unde, ce si cum? La Teleferic Grand Hotel în Poiana Brasov. Atunci va fi motiv de sarbatoare si de mare petrecere.

Irlandezul Ronan Keating ne-a intrat demult la inima. Muzica lui ne-a fermecat serile, petrecerile și durmurile catre munte și mare. Nu vom putea uita niciodata hituri precum “When You Say Nothing at All”, care a devenit si mai celebru gratie filmului Notting Hill  (cu Julia Roberts și Hugh Grant), “Life Is a Rollercoaster”,”The Way You Make Me Feel” si “Lovin’ Each Day “ .Te-am convins, da?

Drumurile tale trebuie sa treaca musai prin Poiana in ultimul week-end de iunie. Te asteptam la Teleferic Grand Summer Event sa iei startul unei veri senzationale alaturi de Ronan Keating. Vei avea parte de un week-end de neuitat pentru cea mai cool vara a ta. Incepi vineri, 28 iunie, in cadrul unui bufet de bun venit cu muzica live. Continui apoi sambata cu mic dejun regal, pranz a la carte și cina festiva cu SUPER CONCERT Ronan Keating. O sa ai ce povesti!

Duminica, te bucuri de un brunch imperial si de un late checkout. Teleferic Grand Hotel te asteapta sa te incarci cu natura. Cu verde. Și cu miros de brad. Aflat in mijlocul padurii, hotelul emana o atmosfera aparte, care te imbie sa traiesti mai bine. Mai senin. Mai fericit. Un mix de clasic si elegant imprumutat de la natura pentru ca TU sa poai lasa grijile deoparte.

Contam pe tine! Vino, in week-end-ul 28-30 iunie la Teleferic Grand Summer Event!

Recent Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.