Restaurantul Allucinante – Eleganta si good food aproape de Palatul Parlamentului

Restaurantul Allucinate- eleganta si good food

Intr-o zona in care cu greu gasesti un restaurant bun sau un loc stylish de going out, vei fi bucuros sa descoperi Restaurantul Allucinante. Situat vizavi de Marriott si aproape de Palatul Parlamentului, pe Calea 13 Septembrie 85, Allucinante este un restaurant cu o atmosfera intima si linistita, un design elegant si cu un look plin de rafinament.

Imediat ce intri in restaurant vei fi placut suprins de un design glam, cu accente din catifea si aurii si vei cauta un separeu elegant unde poti servi un pahar de vin, un cocktail sau o cafea (chiar foarte buna). Mai mult, meniul este unul variat si sigur vei gasi cu usurinta un preparat pe gustul tau.

Restaurantul Allucinante  – Ce am incercat

Pe langa supe si salate, meniul restaurantului este bogat in preparate de peste si fructe de mare. Iar, noi ne-am bucurat foarte mult, pentru ca fructele de mare sunt unele din favoritele noastre atunci cand iesim in oras, in special in combinatie cu paste. Astfel, am incercat tagliatelele facute in casa cu dovlecei si creveti, precum si papardelelle verzi cu ciuperci de padure si trufe. Ambele preparate au fost preparate perfect si pe langa gust, ne-a suprins modul de prezentare.

Ne place de fiecare data cand restaurantele aleg un design special pentru modul de servire al preparatele, astfel plating-ul capata un plus, iar intregul preparat devine mult mai aspectos. Mai mult, plating-ul face diferenta imediat de la un local la altul si formeaza prima impresie. Asadar, vizita in Restaurantul Allucinante ne-a facut o prima impresie foarte buna, care a continuat cu fiecare preparat incercat, precum si cu modul de servire.

La capitolul desert, am incercat mousse-ul de ciocolata alba si amaretti si Tiramisu. Ambele preparate au fost servite la rece si au fost un desert light, super delicios. Recomandam!

De ce sa vii la Restaurantul Allucinante:

  • Este un local elegant si ideal pentru o cina speciala sau o iesire cu colegii de munca atunci cand cauti un loc cu peparate gustoase si cu o atmosfera intima
  • Poti sta la povesti, gustand un desert bun sau incercand un preparat special.
  • Servirea este una foarte buna, iar acest aspect este unul dintre cele mai importante la un restaurant.
  • Este ideal pentru fanii pastelor si al fructelor de mare, meniul fiind foarte variat pe aceasta tema.
  • La final poti vizita Palatul Parlamentului sau Muzeul MNAC.
Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.