S-a incheiat primul festival IKEA

Primul festival IKEA a ajuns la final

Saptamana trecuta a debutat primul festival IKEA, iar vizitatorii magazinului din zona comerciala Baneasa s-au bucurat de activitati pline de culoare si inspiratie. Noi am luat parte la cateva din activitatile de organizare a lucrurilor din viata noastra, dar si la prima prezentare de moda realizata de o echipa de stilisti in premiera pentru IKEA Romania.

Clientii care au trecut pragul magazinului au putut lua parte la activitati precum:

  • atelierele de gatit cu chef Alex Petricean cu ingrediente care se pot gasi chiar in cadrul magazinului
  • prezentarile colectiei de moda create din produse IKEA by Fabulous Muses – Diana Enciu si Alina Tanasa – colectie spectaculoasa pentru sezonul de vara
  • atelierele de organizare a hainelor, dar si a alor obiecte din casa in stil Marie Kondo cu Diana Mihaila.

Magazinul IKEA s-a transformat intr-un loc de joaca al ideilor pentru vizitatorii mari si mici: traseul de aventura pentru copii i-a incantat pe cei mici, iar camerele cu sfaturi și mini-cinematografele au oferit idei si solutii de amenajare parintilor.

Solutiile de organizare au jucat insa rolul principal, iar angajatii IKEA au avut grija ca vizitatorii sa descopere cele mai bune idei in timpul programului Inspiratie la minut! din zona PAX și în cadrul atelierelor IKEAFamily dedicate acestei teme. Mai mult, Casuta cu teatru, o serie de piese de teatru ad-hoc în care actori profesionisti i-au surprins pe trecatori cu replici savuroase, a avut ca tema tot organizarea casei.

In urma primului festival IKEA, pe noi ne-a impresionat cel mai tare faptul ca au inceput sa existe in cadrul magazinului camere cu sugestii de imbunatatire si infrumusetare a spatiului, ceea ce inseamna ca publicul devine tot mai interesat sa traiasca intr-un loc care sa-i reprezinte personalitatea si in care sa-i faca placere sa locuiasca- to spark joy – deja celebra expresie a lui Marie Kondo.

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.