Poezia – moneda de schimb pentru cafea cu ajutorul iubirii

Poezia devine moneda de schimb inca o data in acest an, de aceasta data cu ajutorul iubirii. Proiectul – manifest Julius Meinl continua cu o noua provocare: un experiment social unic, de Ziua Internaționala a Cafelei. Pe 1 octombrie, romanii sunt invitati sa scrie poezie in doi si sa dea frau liber sentimentelor intr-un mod creativ, cu ajutorul versurilor.

poezie-in-doi

Unul din cinci oameni a spus ultima data partenerului “Te iubesc” acum mai bine de un an, in timp ce unul din zece acum mai mult de jumatate de deceniu, conform unui sondajrealizat de Julius Meinl. Sondajul a fost realizat odata cu planurile brandului de a lansa “Poezie în doi”, o initiativa care incearca sa transceanda conexiunile superficiale si sa reconecteze indragostiții prin intermediul poeziei.

Ca raspuns, Julius Meinl proiecteaza un experiment social unic, de Ziua Internaționala a Cafelei. Romanii sunt invitati sa viziteze www.meinl.ro si sa isi inlocuiasca actuala poza de profil de Facebook cu o “poezie de profil” (folosind aplicația special conceputa în acest sens) pentru a-și lasa adevaratele sentimente sa iasa la iveala. In schimbul acestui gest, sambata, 1 octombrie, pe baza dovezii „poeziei de profil”, Julius Meinl va recompensa cuplurile cu o cafea, in toate locațiile partenere din tara. Video-ul „Poezie in doi” poate fi vizionat AICI.

Robert Montgomery, poet recunoscut pe plan international si ambasadorul global Julius Meinl, si-a cunoscut partenera prin intermediul poeziei si sprijina aceasta initiativa. El este de parere ca: “Exista atat de multa agitatie in lumea de azi si tocmai din acest motiv este important sa tinem aproape de dragoste si tandrete. “Poezie in doi” ne incurajeaza sa fim atenti la ceea ce conteaza cu adevarat – dragostea. Pentru aceasta Zi Internationala a Cafelei, incurajez oamenii sa fie mai transparenti cu sentimentele lor. Cine stie ce s-ar putea intampla datorita simplei schimbari a pozei de profil cu o poezie”.

Campania, prima de acestfel pentru brandșinu numai, va avea loc in zece tari, in sute de cafenele, hoteluri și restaurante care servesc cafeaua Julius Meinl. In Romania, lista completa a locatiilor participante este disponibila AICI.

CEO-ul Julius Meinl, Marcel Löffler spune: “Ca un brand cu o mostenire adanc inradacinata in Cultura Cafenelei Vieneze– un mediu creativ si artistic – avem curiozitatea naturala legata de modul in care relatiile pot fi influentate pozitiv prin poezie. Misiunea noastra este de a face lumea un locmai poetic și mai bun, cu pasi mici, dar semnificativi. Prin urmare, odata cu lansarea”Poezie in Doi”, ne propunem sa aducem oamenii impreuna si sa vedem daca poezia si cafeaua buna pot avea un impact pozitiv asupra modului in care ne conectam.”

Poezie in Doi urmeaza dupa succesul recent al campaniei Plateste cu Poezie, ce a avu loc in martie, in care zeci de mii de cafele din partea casei au fost savurate in intreaga lume, toate platite cu poezie!

Pentru a afla mai multe despre Poezie in Doi si pentru inspiratie pentru poza de profil, vizitati Julius Meinl pe Facebook sau pe site.

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.