Plaid Jacket for spring

Plaid jacket for spring

Cu toate ca acum #stamacasa, saptamanile trecute am surprins-o pe Maria pe strazile din Bucuresti cu o super tinuta de primavara care ne-a inspirat. Am stat putin de vorba cu ea despre ce poarta, care este stilul ei vestimentar, ce branduri si magazine prefera, dar si ce loc preferat are din Bucuresti. Mai multe cititi mai jos:

1.Ce porti?

Pardesiu – Levi’s Cămașă – Stradivarius Maletă & lănțișoare – H&M Jeans – Zara Ghete – Bershka Rucsac – LC Waikiki

2. Care este stilul tau vestimentar

Pot să spun că nu am un anume stil vestimentar. În ultima perioadă, prefer hainele largi pentru că mă simt super confortabilă și asta mă face să mă simt bine așa cum sunt îmbrăcată. De obicei, mă îmbrac după mood – dacă e zi cu soare, e clar că o să aleg niște haine mai colorate. De cele mai multe ori pornesc de la o piesă, chit că-s șosete cu buline sau un tricou alb simplu și construiesc o ținută în jurul ei. În mare parte, îmi plac hainele largi și colorate. Evident, purtate cu adidași, marile mele iubiri din viață.

3.Ce branduri/designeri/magazine preferi

În general, brandurile de high-street, că sunt direct proporționale cu bugetul meu: H&M, Pull&Bear sau Reserved sunt printre preferate. Un brand preferat totuși este Nike, mai ales că acum pare că scoate colecții multe în zona de lifestyle. Și mai e și Eytys, cu stilul lor ‘90 și normcore. Iar despre designeri, nu pot să spun că am unul preferat, dar îmi place direcția în care merge Gucci în ultima perioadă, deci pare că Alessandro Michele face o treabă super.

4.Care este locul tau favorit din Bucuresti?
Îmi place să mă plimb pe străduțele din Cotroceni, acolo aș vrea să locuiesc când o să am 60 de ani și probabil mulți câini și pisici.

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.