Pe 9 martie Bucharest Style meets Ploiesti Shopping City

Dupa succesul de care s-a bucurat in primul weekend din martie, Fashion & Beauty Corner continua la Ploiesti Shopping City si de Ziua Femeii pentru a rasfața doamnele si domnisoarele cu evenimente speciale precum gratuite de machiaj, coafura, manichiura, premii surpriza dedicate acestora. Astfel, în zilele de 8 și 9 martie, femeile vor putea experimenta cele mai noi tendinte in beauty, nutritie si sport si vor intalni renumiti specialisti care le vor oferi sfaturi de moda si stil. Tot in aceasta perioada, copiii sunt asteptati la atelierele de creatie unde vor invata sa confectioneze felicitari hand made.

Cu noi va veti intalni duminica, 9 martie, cand, incepand cu ora 18:00 va invitam sa participati la o discutie despre tendinte  in care vom si ilustra cu itemuri cheie ce se poarta in sezonul de primavara-vara 2014.
Abia asteptam sa vizitam Ploiesti Shopping City, primul si cel mai mare centru comercial din judetul Prahova, intrucat este o destinatie ideala atat pentru shopping, cat si pentru petrecerea timpului liber, avand  peste 100 de magazine de fashion, cosmetice, decoratiuni, bijuterii, cadouri, electronice si electrocasnice, restaurante. Cel mai important lucru de stiut este ca mix-ul variat de magazine include branduri internationale precum  Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, Otter, Reserved, Intersport, Noriel, B&B, Yves Rocher. Mai mult, este singurul mall din Ploiesti unde gasiti magazinele Zara, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, New Yorker, Sephora, Kendra sau Yves Rocher, adica exact ce isi doreste o fashionista adevarata.

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.