Oscar party la 4 ani de Bucharest StyleBucharest Style, cel mai vechi blog de street style autohton, celebreaza 4 ani de activitate printr-o petrecere dedicata Oscarurilor.

Filmele au reprezentat intotdeauna o sursa de inspiratie pentru moda vestimentara. Asadar, evenimentul cu red carpet, ce va avea loc pe 3 martie la Finnish Cocktail Club (str Selari nr 28) incepand cu ora 20:00, va recrea cele mai importante momente din istoria filmelor de Oscar printr-un numar de dans si o proiectie speciala. Shootingul inspirat din personaje de filme este un proiect realizat alaturi de unele dintre cele mai inspirationale bloggeritele de moda precum The Hearabouts, Tokyo and Seoul dreams, La Chic Boutique, Feather in a Shoe, Let’s talk about Fashion si Qwearty.

Cum o seara de Oscar nu poate exista fara premii, acestea vor fi acordate din partea Mini Prix, Hair Wellness and more. Nu vor lipsi nici surprize din partea World Class si Meli Melo, candybar de la Madame Lucie si lessordinary drinks de la Findlandia.

Dress code: All time Oscar movie characters

Party hashtags: #lessordinary #oscar4bs

Puteti da attent aici

Photo &afis : Florina Dumitrache 

In poza din afis purtam Manuri (Silvia) si Pull&Bear (Raluca), pantofi Mini Prix

Recommended Posts
Showing 2 comments

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.