Noutati toamna-iarna 2013 de la Sephora

Descoperiți Tetris-ul fardurilor de pleoape. Cele 2 truse de machiaj, ale căror cutiuțe sunt asemănătoare unor sculpturi în 3D din vinil negru, vă propun 4 culori foarte la modă, cele mai trendy nuanțe ale momentului, pentru a revoluționa privirea dumneavoastră. Fiecare trusă conține 4 farduri de pleoape perfect asortate pentru realizarea unui machiaj fumuriu perfect: 1 trusă smoky violet (Violet / Silver / Aubergine / Black), și 1 trusă smoky burgundy (Burgundy / Beige / Taupe / Dark grey).

Aceste truse de farduri vă permit realizarea unui machiaj „smoky” intens. Datorită formulei lor inovatoare care îmbină delicatețea unei creme cu puterea de etalare și acoperire a unei pudre, aceste farduri de pleoape permit obținerea unei culori vii, luminoase și rezistente.

 

Să nu uităm mult așteptatul eyeliner ușor de aplicat! Acest nou produs cu un ambalaj ultra-inovator a fost conceput pentru simplificarea gestului de aplicare și obținerea unor linii care să reziste timp de 24 de ore*.

Designul său ergonomic, inovator, facilitează manipularea acestuia pentru o precizie desăvârșită, fie că sunteți stângace sau dreptace, începătoare sau expertă.

 

În aceste tuburi transparente, de culoarea unei ademenitoare cafele frappe, se găsesc produsele de nouă generație BB cream și CC cream. Pe lângă efectele sale de hidratare, netezire, protecție și uniformizare, dar și de estompare a porilor și petelor, crema CC cream diminuează porii, corectează micile imperfecțiuni ale pielii și sublimează tenul.

Avantajele sale? Puterea de îngrijire și culoarea acesteia se îmbină într-o nuanță universală pentru conferirea unui rezultat de excepție.

O textură mai delicată care lasă pielea să respire.

 

Datorită texturii sale invizibile, ca o a doua piele, acest fond de ten excepțional care rezistă timp îndelungat, se simte ușor ca pana pe tenul dumneavoastră. Pe lângă disimilarea instantanee a tuturor imperfecțiunilor pielii pentru un ten fără niciun defect timp de 10 ore, acesta estompează porii dilatați ai pielii făcându-i invizibili și acoperă omogen tenul conferindu-i un aspect natural.

 

Pentru o aplicare omogenă și o acoperire perfectă a suprafeței dorite, utilizați Pensula pentru fond de ten nr. 47 a gamei pensulelor negre.

Sephora a continuat să se concentreze asupra culorilor, lărgindu-și gama de lacuri de unghii.
Ne-a pregătit astfel o nouă colecție de 29 de culori, plină de contraste: de la nedemodabilele nuanțe clasice (de bej natural, roz deschis, sau violet) la verdele ca smaraldul, principala nuanță a acestei toamne, și până la inconturnabilele tonuri de gri, pentru a ne decora unghiile după ultimele tendințe la modă.

Cu Color Hit, este mai simplu ca niciodată să schimbăm culoarea unghiilor:

Un nou mini-flacon care îmbină eleganța și ergonomia. Practic, acesta poate fi strecurat cu ușurință între două degete ale mânii pentru o aplicare ușoară și rapidă.

În doar o secundă, formula sa ultra-pigmentată acoperă perfect unghiile încă de la prima aplicare. Se usucă instantaneu și conferă o strălucire garantată timp de 5 zile unghiilor dvs.

O gamă de 81 de doze de culori în total, care pot fi colecționate și combinate fără zgârcenie. Clasice sau inovatoare, aceste lacuri sunt un must-have și vă vor face unghiile fermecătoare!

Transformați-vă unghiile în adevărate opere de artă cu ajutorul celor două noi top coat-uri Sephora din colecția „Nail designer”.

Top Coat-ul cu efect 3D cu micile sale cutiuțe de paiete cu efect 3D care se aplică pe lacul umed.

Nu veți putea rezista tentației de a avea lacuri de unghii cu diferite texturi! Paietele trebuie aplicate ca top coat, direct pe lacul umed pentru un efect de ieșire în relief la maxim.

3 efecte pentru un nail-art ușor de realizat și ultra-trendy: paiete bleu, paiete arămii și catifea neagră.

Top Coat-ul Magnetic cu magnetul său. Adevărată revoluție în domeniul magneților! Două produse pentru personalizarea acestui efect magnetic!

Un nou top coat magnetic Sephora care se înscrie în gama nail designer. Aplicați un strat de top coat, apoi este suficient să plasați magnetul vândut separat la o distanță mică de unghie pentru a crea propriul dvs. motiv magnetic.

Această trusă șic, cu un interior la fel de frumos ca și exteriorul său, vă permite să creați look-uri nude la infinit, variind plăcerile. Un adevărat mix’n match de culori calde și naturale pentru obținerea unei priviri de la cele mai nude până la cele mai sofisticate, fără a da greș. Conține 12 farduri de pleoape și 1 creion de ochi.

Regăsiți acum noul mascara colorat pentru păr, ultra-trendy. Cu ajutorul acestuia puteți colora șuvițele părului dvs. pentru un rezultat unic. Este ușor de aplicat și nu distruge părul. Este suficient să-l aplicați pe părul uscat. Lăsați apoi mascara să se usuce și periați părul. Se înlătură de la prima spălare.

Există în 4 nuanțe: Tempting Pink / Tempting Purple / Tempting Blue / Tempting Copper

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.