New in town – Lugo Lounge Restaurant

Daca te aflii in zona Romana din Bucuresti trebuie sa faci o oprire si la Lugo Restaurant & Lounge pentru a descoperi acest noul loc cool din Piata George Enescu nr. 23. care te va suprinde cu un meniu variat si o atmosfera foarte relaxanta. Noi l-am vizitat luni cand restaurantul a organizat un Late Media Brunch de degustare, la care au participat numerosi food & lifestyle bloggers.

Lugo este un restaurant mediteraneean inconfundabil, cu linii si elemente de design vibrante. Decorul, ritmurile incitante ale muzicii de lounge si de relaxare si mirosul imbietor de mancare mediteraneeana savuroasa, sunt impulsurile unei aventuri gastronomice de neuitat, care fac din restaurant un loc perfect pentru o iesire cu persoana iubita, prietenii sau familia.

Fiecare aperitiv, salata, fel de mancare principal sau desert este pregatit cu dragoste si migala. Fructele de mare sunt vedetele meniului insa la fel de importante sunt si pastele, pestele (dorada si somon), carnea de vita preparata cu grija in sos brun, de vin alb sau chimchurri. Deserturile ocupa un loc de cinste in bucataria Lugo iar soufle-ul de ciocolata cu inghetata de vanilie este piesa de rezistenta.

Lugo propune clientilor sai in sezonul de primavara – vara, o terasa de vis, iluminata cu o bolta de lumini, unde puteti merge cu persoanele dragi, un interior cu separeuri dar si spatii open- space pentru grupuri mai mari, o servire impecabila iar piesa de rezistenta este reprezentata de mancarea de exceptie, unde retetele inovative ale unei experimentate echipe de Chefi face o nota aparte de alte localuri.

LUGO te invita sa le faci o vizita si sa descoperi pasiunea bucatarilorpentru mancarea mediteraneeana!

Foto: www.themoment.ro by Geo Curnic

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.