New double place in town: L8 -The Gang Restaurant

Designerul Stephan Pelger a inaugurat vinerea trecută The Gang Restaurant  și club-lounge L8, două locații interconectate, situate pe malul lacului Herăstrău. Într-o atmosferă mediteraneană, arta culinară, moda și distracția se îmbină perfect într-un decor echilibrat cu accente moderne, care își propune să devină locația preferată pentru această vară.

“La inițiativa lui Jaqueline Tudor și împreună cu ea am creat un spațiu cochet, care va fi cu siguranță în vogă în această vară. Am avut libertatea să creez elementele vizuale ale restaurantului și lounge-ului, într-o notă simplă, dar sofisticată în același timp, unde invitații noștri pot petrece serile călduroase de vară”, a declarat Stephan Pelger.

Jaqueline Tudor, cea care și-a pus amprenta creativă pe spații precum Cochet Image Store sau clubul The Gang, a avut ideea de a-l invita pe Stephan Pelger să devină imaginea The Gang Restaurant și L8.  Astfel, spiritul artistic al designerului se resimte de la logo până la cele mai mici detalii.

The Gang Restaurant by Stephan Pelger servește un fusion culinar asiatic, ce îmbină delicatesele japoneze, chinezești, tailandeze, indiene și koreene într-un meniu vast și foarte atent clasificat. Cei doi bucătari nepalezi utilizează doar produse proaspete, preparând orice fel de mâncare în timp real până la apogeul savorii.  Meniul cuprinde cele mai selecte preparate din pește și fructe de mare, în cele două variante, Asian Fusion Cuisine și Sushi. Preparatele din ton proaspăt, homarul și creveții sau black cod-ul ce se topesc în gura, fac deliciul celor care preferă condimentele ușoare, dar aromate.

Restaurantul este deschis până la ultimul client, iar petrecerea poate continua apoi direct în spațiul dedicat distracției. Pentru L8 by Stephan Pelger formatul este de lounge în timpul zilei, iar seara volumul muzicii crește, transformându-se într-un club-lounge pe tot parcursul săptămânii. Petrecerile de weekend vor fi găzduite de designer sub conceptul “Le Ti de Samedi” by Stephan Pelger.

Programul celor două locații, The Gang Restaurant și L8, este zilnic, începând cu ora 12. Adresa: Șoseaua Nordului 7-9.

The stylish owners:

 

At the L8 opening

Recommended Posts
Comments
  • Cosmina Nistoran
    Reply

    Hey, daca mai aveti drum pe acolo ( macarea e foarte buna :)) puteti vizita mai nou Philips Innovation & Desing Center vis-a vis de L8 lounge. Puteti admira tablourile Alehai Nastase si produse Philips, degusta un fresh intr-adevar proaspat( e facut pe loc:)) sau o cafea buna ( direct de la expressorul Philips Saeco – pt cunoscatorii cafelei, unul din cele mai renumite branduri de cafea din Italia). Cu siguranta veti avea un post colorat si util.:)
    Saptamana vesela:)

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.