Meet the coolest Debenhams brand – Henry Holland

Pentru a ne prezenta noua colectie Henry Holland, Debenhams a organizat un mic atelier de creatie in care noi alaturi de alti bloggeri am creat coleje inspirate din noua colectie a magazinului si ne-am creat propriul tricou cu un mesaj inventiv in spritul lui Holland. Iata cum a fost:

Item-urile noastre favorite Henry Holland – doua genti de care ne desprindem cu greu

( alaturi de Corina, PR Manager Debenhams)

 

Colajul Bucharest style

Cum ne-am jucat cu un tricou alb

(Alaturi de Denisa)

Mai multe despre brand

Henry Holland reinventeaza tricourile din anii ‘80 aducand o perspectiva noua prin rimele non-sens si acronimele folosite. Succesul nu intarzie sa apara! In 2009 designerul incepe colaborarea cu retailerul britanic DEBENHAMS lansand linia H! by Henry Holland. Din martie 2010 piesele semnate de Henry devin disponibile si in Romania in concept store-ul DEBENHAMS Bucuresti Mall. Treptat, aricolele ajung si in alte locatii din capitala (DEBENHAMS Plaza Romania, Baneasa Shopping City si Sun Plaza) si Constanta (City Park Mall).

Noua colectie

Colectia Toamna Iarna 12/13 defineste conturul urban/rural, iar tema animalelor simpatice (bufnite, caini) este preferata lui Holland. Puloverele casual si jachetele calduroase sunt numai bune pentru a iesi in natura alaturi de prieteni. Una din principalele tendinte in creatia lui Henry din acest sezon este interpretarea la feminin a pantalonului, camasii si hainei barbatesti. Este momentul de glorie al culorilor moderne, tineresti, cu un aer feminin, care ne pun in miscare zi de zi. O alta optiune de a ne exprima personalitatea in spiritul vremii este stilul grunge din camasile denim, bumbacul in carouri, tricotajele cu imprimeuri amuzante, tweed-ul si gulerele de blana. Mai departe, apropierea de sarbatorile de iarna va aduce sclipire in piesele noii colectii prin detaliile metalice si ornamente cu influentele rock.

 

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.