Inspiration from Home [Part 16 ] – Manuela Lupascu #stamacasa

Manuela Lupascu – Part 16 – Inspiration from home

#Stamacasa asa ca dorim sa continuam noua serie de articole inspirationale si creative care sa iti dea idei de activitati cat timp esti home. E important sa te reinventezi, sa fii motivat, pozitiv si sa privesti spre viitor. Astfel, am ales mai multi oameni creativi din industrii diferite carora le-am propus sa ne povesteasca o zi din viata lor acasa, cu bune cu rele, cu provocari, dar si cu recomandari creative pentru voi.

Manuela Lupascu, este full time blogger, Instagrammer si content creator. Ea ne inspira zi de zi cu tinute fashionable, ponturi de beauty si mai nou si retete delicioase, de altfel, gatitul fiind o pasiune pe care a putut sa o descopere mult mai bine in carantina. Asadar, descopera cum decurge o zi din viata ei in aceasta perioada si care sunt provocarile sale:

1. Cum se desfasoara o zi acasa?

Toate zilele sunt similare in perioada aceasta! Ma trezesc, imi fac un dus inainte de orice ( imi da energie), apoi imi fac o cafea si incerc sa imi stabilesc un program! Ies cu Mosu (catelul meu), fac curatenie, gatesc, fac poze si urmatoarea zi o iau de la capat. (rade)

2. Ce faci in plus acum fata de inainte?

Nu fac ceva in plus! Cred totusi ca am mai multa grija de tenul meu, ca fac mai multa ordine in casa si ca stau mai mult timp in bucatarie!

”Toate zilele sunt similare in perioada aceasta”

3. Ce iti propui sa inveti/ o activitate noua?

Vreau sa invat sa editez video-uri (rade), mereu am spus ca nu am timp! Inca spun ca am alte prioritati desi stau in casa.

Printre altele, am invatat sa gatesc mai bine si am diversificat meniul: pizza facuta in casa, canelloni, lasagna, ma pregatesc sa fac tiramisu, asta pe langa mancarurile clasice pe care stiam deja sa le fac.

4. Care e hobby-ul tau preferat de stat acasa?

Sportul! Recomand tuturor sa faca sport fiindca in perioada aceasta, miscarea ne ajuta extrem de mult! Nu doar fizic ci si psihic!

5. Care este cea mai mare provocare in a sta acasa?

Sa nu stau toata ziua in pijamale si sa ma mentin activa si creativa.

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.