Mai tanara, mai frumoasa

Saptamana trecuta am fost la Miko Palace pentru a descoperi OxyGeneo, o noua tehnologie revolutionara de infrumusetare, pe baza de oxigen, ce propune doua tratamente pentru care poti opta pentru si anume Neo Bright si Neo Revive. Noi am putut vedea instant rezultatele OxyGeneo si am fost placut suprinse, asa ca mai jos iata toate detaliile si rezultatele tratamentelor.

DSC_1361

Neo Bright: Unul dintre principalele sale rolurile este de a lumina pielea. Pielea devine mai deschisa la culoare, mult mai neteda si mai uniforma. Textura pielii devine mai clara, iar petele maronii devin mai putin vizibile.

Neo Revive: Rolul sau principal este de a netezi liniile fine si ridurile, de a revitaliza aspectul sters al pielii. pe scurt, tratamentul revitalizeaza, hidrateaza si hraneste pielea.

Ambele tratamente sunt inspirate din puterile vindecatoare ale izvoarelor calde si au rolul de a pune in miscare mecanismele corpului pentru a oxigena in mod non-invaziv pielea. Avantajele acestor tratament se vad pe un termen lung de timp.

DSC_1359

Prima care a incercat tratamentul a fost Gabriela Simion, chef si blogger si o femeie frumoasa pe care o admiram pentru aspectul sau si pentru faptul ca ne pacaleste cu varsta, aratand mult mai tanara. Dar ca tot vorbim de tinerete, in urma tratamentului OxyGeo – Neo Revive ea a reusit sa pacaleasca varsta inca o data printr-o piele vizibil intinerita, fresh, stralucitoare, iar rezultatul l-am vazut chiar dupa ce s-a incheiat tratamentul. Mai multe detalii despre experineta ei aici.

DSC_1396

Iata cum functioneaza:

– curatire rapida si exfoliere eficienta

– oxigenare naturala a pielii din interior

– infuzie de nutrienti activi in epiderma

–  pielea absoarbe nutrientii activi esentiali si dizolva impuritatile

DSC_1393

Rezultate dupa tratament:

  • dupa tratament liniile fine ale pielii s-au mai estompat
  • pielea are un are mult mai fin si mai placut
  • rezultatele tratamentului sunt de durata si se vad zile la rand
  • pentru cele mai bune rezultate se recomanda o serie de 5 sedinte de tratament
    DSC_1424

DSC_1430

Mai multe detalii despre tratament gasiti pe Miko Beauty.

Foto: The Storyalist

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.