Lovers’ Night Fair 2nd Edition “Have a Love Affair this Valentine’s with us”

10983035_10100756962474862_1088689318_o

In Februarie Uptown Girl si Cupidon revin cu stil: cu doar o zi inainte de Valentine’s Day, surprizele noastre va asteapta la targul de noapte cu cadouri-unicat „Uptown Girl – Lovers’ Night Fair 2nd Edition”.

Astfel, Trattoria D’Oro (Str. Traian, Nr 147, Bucuresti) va fi gazda noastra pe 13 Februarie, intre orele 16:00 si 00:00. Toti cei care vor sa-si suprinda persoanele iubite cu daruri speciale sunt asteptati într-un cadru intim pentru a gasi obiecte unicat, lucrate manual cu multa pasiune de catre expozantii nostri. Vom pregati standuri cu cele mai atractive decoratiuni, bijuterii, accesorii, articole vestimentare, produse bio si cosmetice.

Printre surprizele serii se numara „LOVER’S PHOTO CORNER” organizat de fotograful Florian Gindila si Sevenblinks unde vom crea impreuna amintiri de neuitat cu ajutorul echipei de la Graphis Advertising care ne vor asigura un decor plin de culoare!

In atmosfera calda si prietenoasa de la Trattoria D’Oro, oaspetii se pot bucura de ceaiuri fierbinti, cafea revigoranta, preparate italienesti si prajituri delicioase. Va   asteptam sapetrecem impreuna o seara speciala, intr-o locatie noua care merita descoperita!

Targul „Uptown Girl – Lovers’ Night Fair 2nd Edition”

Vineri 13 Februarie, orele 16:00-00:00

Trattoria D’Oro, Strada Traian Nr 147 , Foisorul de Foc, Bucuresti

Acces liber

Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati pagina oficala de Facebook

Like! www.facebook.com/uptowngirlevents

Email: uptowngirl.events@yahoo.com

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.