Living the Hollywood dream – Cursuri de actorie cu Ivana Chubbuck

Unul dintre cei mai acreditati si apreciați profesori si traineri in domeniul actoriei de la Hollywood vine in Romania cu scopul de a facilita cursuri actorilor, scriitorilor, regizorilor interesati in arta actoriei dar si pentru antreprenorii si managerii care sunt interesati de performanța la nivel inalt.

Ivana Chubbuck Acting School – programul care a garantat succesul multor nume mari de la Hollywood – incepand cu luna martie, in Bucuresti

Bucuresti/Los Angeles, 22 Ianuarie 2018 – Celebra profesoara si trainer in actoriei si dezvoltare personala de la Hollywood, Ivana Chubbuck, va deschide portile unei scoli de actorie in Bucuresti in perioada Martie – Mai 2018.

Ivana Chubbuck – faimoasa autoare a celebrei metode The Chubbuck Technique, raspandita si utilizata cu succes la nivel global – si Magnolia Acting Studio, colaboreaza in scopul oferirii persoanelor interesate de performanta si excelenta in domeniul actoriei un program intensiv de training de trei luni. Aceste trei luni intense vor fi concluzionate de un Masterclass de doua zile sustinut chiar de Ivana Chubbuck in stilul ei unic si inspirational.

Charlize Theron, Halle Berry, Brad Pitt, James Franco, Jake Gyllenhaal, Sylvester Stallone, Jim Carrey si John Voight sunt doar cateva nume care au castigat Oscar-ul sau au fost nominalizate la Oscar si care au beneficiat direct de tehnica Ivanei Chubbuck.

Ivana Chubbuck Acting School in Bucharest reprezinta o oportunitate nu doar pentru cei pasionati de actorie, dar si pentru antreprenori si manageri care sunt interesati de propria dezvoltare, care isi doresc performanta si vor sa devina cea mai buna versiune a lor indiferent de domeniul in care activeaza. Astfel, programul se va baza pe cartea bestseller a Ivanei Chubbuck, The Power of the Actor, una din carțile care a stationat in top zece cele mai bune carti in Los Angeles Times saptamani intregi. Cartea serveste ca manual in numeroase scoli si universitati din intreaga lume.

David Lipper, celebrul actor american si asociatul Ivanei de peste 20 ani, va fi cel care va initia participanții acestui program in tehnica Ivana Chubbuck in Bucuresti, pe parcursul a trei luni (Martie – Mai 2018). De asemenea, tot el va fi cel care ii va pregati intensiv pe participanti si ii va alege pe cei mai buni care vor participa la Masterclassul de doua zile predat de Ivana Chubbuck la sfarsitul lunii mai – doua zile de training care vor fi extrem de intense, motivationale si inspirationale.

‘’Sunt foarte entuziasmata si dornica sa lansez aceasta scoala in Bucuresti alaturi Magnolia Acting Studio. Iubesc aceasta tara si in special oamenii de aici, care m-au ajutat sa invat mai multe despre cultura si obiceiurile locale. Bucurestiul este un oras deosebit care nu ezita sa ma surprinda de fiecare data cand revin. Sunt mandra si onorata ca David Lipper va fi cel care va preda tehnica mea, intrucat nu doar ca a fost profesorul acestei tehnici pentru multani, dar a fost si beneficiarul ei, obtinand astfel succes in cariera lui de actor, figurand in numeroase filme si seriale. Fundamental, tehnica promovata de mine este un sistem care permite oricarei persoane sa isi infrunte propriile insecuritati, temeri si dureri si a le depasi in cel mai bun mod pentru a intra in pielea personajului. Majoritatea persoanelor utilizeaza trauma emotionala si frica de auto-distrugere iar tehnica Ivana Chubbuck te invata cum pot fi folosite toate acestea in avantajul persoanei si cum pot construi personajul in cea mai veridica forma. Este nu doar potrivita pentru construirea personajului dorit, dar si o extraordinara metoda de ati trai viața intr-un mod cat mai placutcu putința. Imi doresc mult ca oamenii din Romania sa beneficieze de aceste principii si sa participle la acest proces de invatare impreuna pentru propria dezvoltare.” — Ivana Chubbuck

Cursurile, care vor avea loc intr-o locație centrala din Bucuresti, sunt dedicate unui numar maxim de 45 de participanti care trebuie sa fie cunoscatori de limba engleza. Participanții la curs vor lucra in trei grupe separate si fiecare grup va participa la curs cel putin o data pe saptamana. Ghidati de David Lipper, cei care vor participa la aceste cursuri vor pregati si sustine diverse scene, situatii si caractere, special alese de catre Ivana Chubbuck.

Organizatorii acestui program – Ivana Chubbuck si MagnoliaActing Studio – vor pune la dispoziția tuturor participantilor cartea Ivanei, The Power of the Actor, care este si ghidul principal utilizat in cadrul acestei scoli.

Pentru toti cei interesați de participarea in cadrul acestui program, mai jos sunt detaliile de contact ale organizatorilor – Magnolia Acting Studio: alin@magnoliastudio.ro | +4 (074) 553 – 1933| www.facebook.com/magnoliaactingstudio.

Profesorii acreditati de Ivana Chubbuck Studio ofera cursuri participantilor in intreaga lume, in tari precum SUA, Rusia, Japonia, UK, Filipine, țarile Americii de Sud, Canada, Italia, Suedia, Olanda, Danemarca, Australia, Ucraina, Armenia, Germania, Israel, Franta si multe alte țari. Ivana Chubbuck a sustinut numeroase seminarii si cursuri in multe din tarile mentionate mai sus.

Pentru mai multe detalii despre Ivana Chubbuck si Ivana Chubbuck Studio: http://www.ivanachubbuck.com.

Pentru mai multe detalii despre Magnolia Acting Studio: www.facebook.com/magnoliaactingstudio siwww.linkedin.com/in/magnolia-acting-studio.

Contact:

Alin Calbau – Founder and Director of Magnolia Acting Studio

alin@magnoliastudio.ro | +4 (074) 553 – 1933

Recent Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.