Lia Aram showroom opening

LiaAram2014

Va invitam, marti, in data de 8 aprilie, ora 19.30, sa fiti alaturi de noi la inaugurarea showroom-ului Lia Aram (Caderea Bastiliei 49) , destinat în exclusivitate femeilor.

Lia Aram este un nou brand de haine ce promovează imaginea unei Femei care își trăiește Stilul. Este o femeie care nu a uitat să-și asume feminitatea, în esența vulnerabilității sale, și-a armonizat simțul estetic cu propria-i frumusețe, singura cale pe care o urmează atunci când își alege hainele fiind fuziunea acestora cu limbajul propriului corp.

Lia Aram este o manieră de comunicare înnobilată de echilibrul energiilor, ideilor și intențiilor. Acest brand propune prin ținutele sale libertatea unei Femei care își asumă complexitatea, în toate valențele ei, atingând apogeul maturității emoționale, sociale, estetice, precum și efervescența celei care nu încetează să experimenteze limbaje, în drumul către Sine, îmbrățișându-și atuurile, fără a-și abandona lucrurile la care mai are de lucrat.
Cea căreia Lia Aram i se adresează este Femeia cu vârsta cuprinsă între 18 și 45 de ani, care poartă cu Ea esența sincerității în raport cu propria persoană. Jubilează, iubește, jonglează cu intensități, își regăsește libertatea prin reinventare și ajunge să se simtă în fiecare emoție trăită, pas făcut și haină purtată.

Femeia Lia Aram este în dialog permanent cu noțiunea esențială a Armoniei, îndreptându-și oglinda spre echilibrul creat prin îmbinarea liniei clasice cu asimetria personală a croiului.
Combinația materialelor este redată prin diversitatea formelor și structurilor utilizate în raport cu limbajul vestimentar tradus prin inițiativă elaborată, eleganță esențializată, rafinament, întoarcerea către sine și feminitate neuitată.
De la stofe, mătase, dantele, tweed până la piele naturală, lână și diferite aplicații și broderii, Lia Aram ne propune îmbrățișarea curajului de reactualizare a noțiunii de Femeie, cu ecou în esența Arhetipului și curaj în forța Prezentului.

Țesătura ambientală a evenimentului se va desfășura într-o clădire cu parfum interbelic, parte a patrimoniului național, iar atmosfera întregii seri va fi întreținută de muzica anilor ’40, nuanțată de Dj Cosminuit și de live act-ul mr. Jack (Narcis Axinte ) Harlequin_Jack, precum și de o serie de visuals by GRAY – Bodale Anca, legate de povestea nașterii showroom-ului elaborată în strânsă legătură cu imaginea Femeii pentru care Lia Aram își propune ținutele.

Vă invităm să descoperiți în manieră personală mesajul purtat de Lia Aram, într-o locație care întregește expunerea artistică a brandului, situată pe strada Căderea Bastiliei, nr 49, în centrul Capitalei.

Multumiri : COINTREAU , La Strada
Parteneri media : LuxuryDivaHair.roEtiquette MagazineInStilulMeu.ro, Hess Autoconcept, Read my mind (by L&R)Jurnal LifeStyleS.T.U.P. Squat B.myfashionteam.tv, RomaniaFashion, 121.ro Comunitatea femeilor senzationaleLookoolBucharest style.

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.