Lavine – The classy look at Starbucks

IMG_5343 finala

1. Ce porti?

Aceasta tinuta este compusa din pulover si geanta Zara, palton MTWTFSS WEEKDAY, blugi ASOS si trainers Air Force 1.

2. Ce planuri ai pentru 2016?

Planul meu general de la inceputul fiecarui an este ca acesta sa fie mult mai productiv decat precedentul. Mai specific, imi doresc sa realizez cat mai multe proiecte cu cati mai multi oameni frumosi si talentati.

3. Ce designeri sa urmarim in 2016?

Din Romania le urmaresc indeaproape pe Adina Grapa si pe Ioana Ciolacu. Imi place enorm stilul lor efortless si plin de edge, iar referitor la designerii din afara, am fost impresionata acest sezon de Stella McCartney, Alessandro Dell’Acqua (Rochas si No. 21), Lubov Azria (BCBG), Alberto Zambelli, Paul Smith, Massimo Nicosia (Pringle of Scotland), Jean-Pierre Braganza si lista poate continua la nesfarsit!

4. Care e ,,the place to be” in 2016?

Nu ma pot hotara la unul, deoarece cand ma fixez pe un singur loc, tind sa ma plictisesc usor. Si depinde foarte mult si de persoanele cu care ies. Pentru un cappuccino bun merg la M60, cand vreau sa ma vad la cina cu prietenele fug la Alt Shift (apoi coboram in Control pentru a petrece) si intr-un final imi place sa imi petrec diminetile de duminica (atunci cand e cald) la A1 pe ‘terasa’.

IMG_5342

IMG_5345

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.