Lansare Elegantine: rafinament italian şi carduri de lux

Pe 25 aprilie 2013, Hotel Residence Arc de Triomphe a găzduit evenimentul de lansare a primului card de lux ce integrează servicii de concierge şi consultanţă reputaţională Callessentially and Elegantine.  Totodată, evenimentul a reprezentat lansarea oficială a platformei online de analiză a produselor şi serviciilor premium din România prin analogie cu trendurile internaţionale, Elegantine.ro.

Într-o atmosferă specială în care rafinamentul italian şi-a făcut simţită prezenţa prin muzica specifică, invitaţii au putut asimila necesitatea unui astfel de card care îţi îndeplineşte dorinţele şi îţi rezolvă problemele.

Cardul se prezintă sub forma unui abonament pe un an de zile: de  la servicii de concierge, până la gestionarea crizelor de imagine, 24 de ore pe zi în care clientul beneficiază de la instalator şi medic veterinar până la limuzină, avioane şi maşini închiriate pe ultima sută de metri. Cu alte cuvinte, un asistent personal care se ocupă de toate aspectele din viaţa unui om, de la cele banale până la cele high class. Vorbim despre o ediţie limitată de 100 de carduri ce pot fi achiziţionate pentru suma de 600 euro  fiecare din reţeaua Callessentially  – Elegantine şi partenerii.

Printre invitaţii evenimentului s-au numărat diplomaţi străini la Bucureşti, middle şi top manageri şi colecţionari de artă din România. Aceştia s-au bucurat de un moment artistic inedit – tango pe ritmurile „Naşului” asigurat de asociaţia Arta nu muşcă. Tabloul a fost completat de o degustare de vinuri asigurată de Domeniile Ostrov, oaspeţii îndulcindu-se cu bunătăţi de la Madame Lucie şi răsfăţându-şi papilele gustative cu aurul ciocolatei Ferrero. Nota specială a evenimentului a fost dată şi de parfumurile Mercedes Benz pentru Ea şi El care au emanat cele mai rafinate esenţe, atât în locaţie, cât şi în jurul acesteia.

Evenimentul este primul dintr-o serie constantă de întâlniri axate pe business networking şi pe un timp de calitate petrecut între oamenii pentru care luxul şi succesul sunt o stare de a fi.

Partenerii evenimentului au fost: Canvas Imagine, Ana Marin Make-up, Active Studio, The Money Channel, VipStyle, Webecom, Revista Cariere, Tabu, Ghimpele, Grafică şi Tipar, Mercedes Benz Parfumerie, Domeniile Ostrov, Perroni Italy, Ferrero Rocher, Parlor, Arta nu muşcă şi Hotel Residence Arc de Triomphe.

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.