La cules de cirese – Andreea Retinschi

Ne-am intalnit cu Andreea Retinschi la evenimentul Kaufland de cules cirese in care am fost provocate sa ne bucuram mai mult de vara si sa mancam afara. Ne-a placut mult ca Andreea a fost in tema si a ales o rochie cu cirese pe care a asortat-o foarte cute.

1. Ce porti?

O rochie de la Dedoles pe care am cumparat-o toamna de Black Friday si am asteptat juma de an sa o port 🙂 O borseta de la House pe care am cumparat-o de doua ori ca pe prima am pus-o in masina de spalat si nu i-a fost prea placut. Si adidaso-tenisi de la Bershka pe care si i-a cumparat prietena mea cea mai buna, Andrea Verde pentru ca aveam si eu unii, iar pana la urma ei nu i-au venit bine asa ca mi i-a donat cand eu mi i-am masacrat pe ai mei dupa un an de festivaluri.

2. Care este stilul tau vestimentar?
Not great, not terrible? Nu mi se pare ca am o semnatura anume. In general ma imbrac dupa cum simt. Am perioade cand ma imbrac doar in negru, perioade cand ma imbrac doar in culori deschise si perioade doar de pantaloni, apoi doar de rochii.

3. Ce branduri si magazine iti plac?
Din comoditate cred ca mi-am facut un obicei de a cumpara de la H&M si Bers hka, nu imi place sa merg prin malluri sau magazine asa ca shopping-ul online e viata mea.

4. Care este locul tau favorit de going out din Bucuresti?
In ultima vreme imi scot cu religiozitate sufletul la bere in J’ai Bistro.

Recent Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.