InnocenS Concept Store – de la evoluția modei la revolutia stilului

Pe 28 noiembrie InnocenS Concept Store si-a deschide usile pentru iubitorii de urban fashion si autenticitate. Calea Dorobanți 132 a devenit, astfel, mai mult decat adresa unui magazin cu haine de nisa, s-a transformat in epicentrul unui stil de viața sub zodie citadina.

innocens_bucharest_style

Special create pentru cei care cred in puterea esteticului, a simplitatii in design si a complexitații texturilor, piesele vestimentare semnate InnocenS redefinesc influențele urban industriale prin conceptul de „underground luxury”. Sub forma unei galerii de experiențe, noul spațiu propune un traseu imaginar al transformarii, in care toate simțurile sunt activate. De la vizual la olfactiv, de la tactil la auditiv, alegerea unui obiect de imbracaminte presupune asumarea si afirmarea propriei identitați. Autocunoastere. Exprimare. A fi.

innocens_bucharest_style_4

innocens_bucharest_style_3

Departe de a se prezenta sub forma unui simplu eveniment, lansarea InnocenS Concept Store marcheaza un moment important pe piata autohtona: acela in care moda trece de la evoluție la revoluție. In care trendurile isi pierd argumentele in fața stilului personal, in care hainele imbraca personalitați, nu corpuri. Realizate manual, cu o incredibila atentie pentru detalii, cusaturi si taieturi curajoase, suprapuneri de materiale ce cuceresc retina privitorului, obiectele vestimentare Innocens sunt manifestul iubirii pentru libertate, originalitate si Frumos. Inocenta simtirii.

innocens_bucharest_style_5

Pentru ca experiența sa fie completa, in seara de 28 noiembrie, vedete si personalitati au fost cele care au dat sens dress code-ului „prea demonic pentru a te inalta si prea angelic pentru a cobori” purtand creatiile InnocenS la evenimentul de lansare.

Acesta este sustinut de: Jagermeister, Evian, IQOS, Luxury, High Living, In stilul meu, Social Agenda.

 

innocens_bucharest_style2

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.