Incredere si culoare pentru primavara-vara 2014

In luna femeilor suntem rasfatate vizual de catre noua campanie de primavara/vara 2014 pentru colectia masculina Marks&Spencer, care il are ca imagine pe supermodelul David Gandy. Ambasador al London Collection, supermodelul intrupeaza perfect stilul vestimentar relaxat, fara efort. 

Noile colectii primavara/vara pentru barbati M&S sunt caracterizate de incredere si culoare. Dincolo de branduri, culoarea este considerata a fi o semnatura a stilului, de la stratificarea tonurilor prespalate din colectia North Coast, la jachete sport în culori primare din colectia Blue Harbour, pana la tonuri pastel rafinate din Collezione. In plus, se pune accent pe antentia la detalii precum captuseli, buzunare, capse sau nasturi.

Colectia este compusa din concepte esentiale atemporale centrate pe calitate si inovatie. Colectia este bazata pe formele clasice iconice Marks&Spencer, si a fost conceputa cu variante de tinute pentru orice ocazie. Tendintele cheie sunt in mod potrivit interpretate pentru a furniza o garderoba perfect stilata cu considerabile detalii interne si externe si inovatii ce sunt usor de apreciat.

Verdele este culoarea cheie in prezentarile de moda pentru barbati pentru primavara/vara 2014, culoarea regasindu-se in jachetele North Coast, in pantalonii scurti Blue Harbour, in cravatele Sartorial, in detaliile si ornamentele camasilor polo si in cazul sosetelor.

Colectiile Marks&Spencer

North Coast este definita de un stil autentic casual, avand ca sursa de inspiratie radacinile vintage si uniformele de munca.

Blue Harbour are un stil  masculin, discret si relaxat, cu puternice influente sportive. 

Autograph înseamna lux si rafinament.

Collezione aduce stilul italian atemporal, utilizand tendinte de referinta si materiale sofisticate, care sunt puse intr-o paleta eleganta de vestimentatie formala.

Fotografiile campaniei au fost realizate de Arnaldo Anaya, iar noua colectie este disponbila in magazinele din tara  incepand cu sfarsitul lunii februarie.

 

Recommended Posts
Showing 4 comments
 • Fiftn Romania
  Reply

  Arata super colectia si M&S au nimerit-o foarte bine cu David. Mi-ar placea sa vad cateva din piesele astea pe sotul meu, cred ca ar arata mult mai bine ca pe David 🙂

  • Bucharest-style
   Reply

   Si noua ne place tare mult colectia si, da, David este wow! suntem sigure ca o sa i se potriveasca, spor la shopping!

 • monica despa
  Reply

  Wow…de 3 ori Wow..pt David…imi plac si culorile si piesele dar cred ca vazute asa ” pe David” creeaza un impact pozitiv si castiga puncte din start colectia xd
  http://Www.Shouldiorshouldinot.com

  • Bucharest-style
   Reply

   Intr-adevar David este o alegere excelenta !

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.