Incepe Extravaganza Sales Party la Baneasa Shopping City

Baneasa Summer Fest continua cu cea mai tare petrecere in orasul cumparaturilor! Nu ai voie sa ratezi Extravaganza Sales Party in Baneasa Shopping City! De pe 17 pana pe 19 iunie, ai parte de oferte speciale si discounturi exclusive in peste 100 de magazine partenere. Un maraton de shopping creat special pentru tine care va debuta vineri cu o petrecere spectaculoasa!

Vineri, 17 iunie, la ora 18, fii gata de cumparaturi in ritm de petrecere! Magazinele vor ramane deschise pana la miezul noptii, iar tu te vei bucura de muzica cool, reduceri importante, concursuri cu premii instant, cocktailuri fresh si prosecco rece. Gaseste-ti inspiratia sau afla ultimile tendinte direct din prezentarile de moda de pe catwalk-urile live.

Extravaganza sales Party

Pentru a te bucura de toate surprizele pe care ti le-am pregatit tine-ti telefonul aproape! Nu uita sa-ti scanezi bonurile de cumparaturi si sa te bucuri de toate beneficiile pe care ti le punem la dispozitie prin aplicatia CITY iLOVE.

Nu rata cel mai fashionable weekend! Trei zile de cumparaturi si super reduceri in Baneasa Shopping City, doar la Extravaganza Shopping Party!

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.