IL PASSO a lansat noua campanie de imagine pentru sezonul toamna-iarna

Sub denumirea generică de YOU ARE 2.0, IL PASSO a lansat noua campanie de imagine pentru sezonul toamnă – iarnă.

La acest eveniment au fost prezente urmatoarele persoane: Anca Serea, Adrian Sina, Diana Dumitrescu, Nicole Cherry, Giulia Huidu Anghelescu, Doru Todorut, Vladimir Draghia impreuna cu sotia sa, Alice, Misha, Diana Enciu, Alina Tanasa, Andrei Vulpescu, Flick, Speak, Cristina Stefania, Sali Levent, Raluk, Alex Vang, Ioana Sihota, Geanina Ilies, Gabriela Simion, Adina Halas, Natalia Mateut, Seredinschi, Ana Baniciu si Sandra Izbasa.

Campania YOU ARE 2.0 este un manifest de independență, individualitate și diversitate. Caracterul liber și independent, dinamismul și mobilitatea sunt valori în jurul cărora gravitează noua direcție de imagine.

Un manifest despre sinceritate și esențializarea imaginii, despre noul cod și limbaj al frumuseții.

Diversitatea este un avantaj care aduce cu sine cultură și progres. O lume contemporană, a prezentului continuu are nevoie de valori în jurul cărora oamenii trebuie să se coaguleze pentru a putea continua proiectul speranței.

A cuceri noi teritorii de libertate, dincolo de ce s-a stabilit deja este nu numai o onoare dar și o datorie. Noua colecție propune consumatorului modern și dinamic o serie întreagă de pantofi și accesoriicare redefinesc, prin calitate și design confortul.

Elementele de noutate (inserții, aplicații), juxtapunerile dintre materialele din piele naturală și elementele tehnologice cromatica elaborată și surpinzătoare, liniile stilizate după noile tendințe sunt punctele centrale în jurul cărora colecția de toamnă iarnă gravitează.

Prin colecția de toamnă-iarnă 2018 brandul IL PASSO marchează o nouă etapă în strategia de imagine, comunicare și repoziționare.

Recent Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.